HOROSKOP ZA VIKEND TVRDI DA ĆE 1 ZNAK DOBITI PARE: Sprema mu se PRILIV NOVCA, nedelja je KLJUČNI DAN
Novac, Foto: Profimedia

PARICE

HOROSKOP ZA VIKEND TVRDI DA ĆE 1 ZNAK DOBITI PARE: Sprema mu se PRILIV NOVCA, nedelja je KLJUČNI DAN

Horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine

Objavljeno: 15:21h

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine!

Horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine!

Ovan

Avantura je osvetljena Mesecom u znaku Strelca u vašoj devetoj kući. Praktičnim stvarima se bavite rano tokom dana dok Mesec je Mesec u sekstilu sa Saturnom. Neptun je sud u vašoj dvanaestoj kući mističnih afera, zavisnosti i samoponištavanja. Budite posebno pažljivi u petak uveče dok Mesec stvara kvadrat sa ovom moćnom planetom. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu flertuje sa Suncem i Venerom u vašem sektoru intimnosti.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bik

Mesec u Strelcu vas dovodi u dodir sa skrivenim tajnama i psihičkom percepcijom. Sa kvadratom Meseca i Neptuna u petak uveče, možda ćete imati pojačanu intuciiju. Provođenje vremena sa prijateljima može vam pomoći da to uravnotežite. Subotnji sekstil vaše vladajuće planete, Venere u Škorpiji, u kombinaciji sa Suncem u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru, čini ovo odličnim vremenom za romansu.

Blizanci

Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo i posvećenost u vašoj karti u petak i subotu ujutru, a sekstil meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru u Vagi, aktivira ljubav i strast, praktično insistirajući da voljenim osobama pokažete otvoreno koliku ljubav osećate. U subotu, Mesec prelazi u Jarca i vaš sektor intimnosti. Sekstil Meseca prema romantičnom Neptunu u nedelju uveče osvetljava ljubavni plamen.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Mesec u Strelcu u petak osvetljava vaš sektor blagostanja. Mesečev sekstil prema Saturnu pomaže vam da organizujete svoje projekte i račune. Mesec u subotu ulazi u Jarca. Osvetljava vaš sektor partnerstva, stavra sekstil sa Venerom i Suncem u vašoj petoj kući romantike. Sastanci uveče mogu vam doneti lepe promene u život.

Lav

Strasti se bude kada je Mesec u Strelcu u petak i prolazi kroz vaše peto polje. Sekstil Meseca i Saturna u vašem partnerskom sektoru poziva vas da uradite nešto što će vašoj voljenoj dati do znanja koliko vam je stalo. U subotu, Mesec u Jarcu u sekstilu je sa Venerom i vašu vladajuću planetu, Sunce u Škorpiji. Imaćete izraženo samopouzdanje. Takođe, možete dobiti blagodat ili priliku na poslu, pa budite spremni da dočekate promene u svom životu.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Dom i porodica su u centru pažnje dok Mesec u Strelcu osvetljava vašu četvrtu kuću. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom u Vagi, aktivirajući vaš sektor novca u subotu ujutru. Ostanite otvoreni za nove tokove prihoda. Mesec u Jarcu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, dodajući dubinu i emociju vašoj komunikaciji i vezama. Povežite se sa drugima, prenesite dobru energiju na svet iskoristite pozirivne vibracije spolja.

Vaga

Mesec u Strelcu u petak u sekstilu je sa Saturnom u vašem sektoru kreativnosti, pomaže vam da unapredite svoje projekte. Ovo je poboljšano kada Mesec u subotu uđe u Jarca, sekstil Sunca i Venerueu Škorpiji nalazi se u vašem polju prosperiteta. Ostanite otvoreni za nove ideje i finansijske mogućnosti. Očekuje vas profitabilna saradnja.

Horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Mesec u Strelcu u petak vas podseća da pazite na svoju komunikaciju. Obratite pažnju na svoje osnovne vrednosti i na stvari i ljude koji vam najviše znače. Mesec u sekstilu sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Moguće je da ćete započeti neke "uradi sam" projekte. Mesec ulazi u Jarca i u sekstilu je sa Suncem i Venerom u Škorpiji. Osvestićete svoju snažnu moć.

Strelac

Mesec u petak u Strelcu ističe vaše samopoštovanje, a njegov sekstil prema Saturnu nudi praktične načine da svoje ideje i savete predstavite svetu. Čuvajte se kvadrata između Meseca i Neptuna u petak uveče i pridržavajte se ustanovljenih pravila. U subotu, kvadrat Meseca sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, upozorava na emocionalne oluje kod kuće. Trigon Meseca sa Uranom u nedelju će osnažiti vaše lične finansije.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

U petak, Mesec u Strelcu u vašoj dvanaestoj kući podseća vas da usporite i cenite lepotu i blagoslove koji vas okružuju. Mesec je u sekstilu da vašom vladajućom planetom, Saturnom, u vašem sektoru novca, pomaže vam da preduzmete praktične korake ka obezbeđenju vaših finansija. Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, stvara sekstil sa Suncem u Škorpiju i Venerom u vašem sektoru prijateljstva. Obavezno provedite vreme sa srodnim dušama ovog vikenda - porodicom, prijateljima, partnerom...

Vodolija

Mesec u Strelcu čini da je humanost pojačana u petak, kao i provođenje kvalitetnog vremena sa prijateljima. Mesec je u sekstilu sa Saturom, stvarajući priliku da se pozabavite hitnim stvarima pre nego što dođe zabava koju donosi vikend. Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, u sekstilu sa Suncem u Škorpiji i Venerom. Vaše samopouzdanje je epsko, a nedeljni trigon između Urana, vaše vladajuće planete, i Meseca donosi veći uvid i svest, posebno kada se radi o porodičnim stvarima.

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Mesec u Strelcu u petak ističe vašu karijeru, stvarajući sekstil sa poslovno orijentisanim Saturnom. Vodite računa o praktičnim stvarima da biste mogli da uživate u vikendu. Pored toga, imajte na umu kvadrat između vaše vladajuće planete, Neptuna i Meseca. Ovaj tranzit umanjuje vašu sposobnost da otkrijete rizik i prevaru, pa pazite na poteze. Mesec u Jarcu u subotu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, pozivajući vas da proširite svoje vidike i promenite svoje rutine. U nedelju sekstil između Neptuna i Meseca stvara magične trenutke.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.