OVA 2 ZNAKA ĆE PLIVATI U PARAMA U NOVEMBRU: Sprema im se veliki DOBITAK
Novac, Foto: Profimedia

novac

OVA 2 ZNAKA ĆE PLIVATI U PARAMA U NOVEMBRU: Sprema im se veliki DOBITAK

Saznajte koja 2 horoskopska znaka očekuje najviše sreće sa novcem u novembru 2022. godine

Objavljeno: 21:31h

Očekuje ih napredak u karijeri, obilje i bogatstvo - saznajte koja 2 horoskopska znaka će imati najviše sreće sa novcem u novembru 2022. godine!

Mesečni horoskop ukazuje da će novembar biti mesec prosperiteta i napretka, ali neki horoskopski znakovi moraće više da se potreude i aktiviraju nego drugi. Od najvažnijih planeta koje nekako utiču na finansijski sektor, ističu se Mars, Veners i Merkur.

Mars će biti retrogradan celog meseca i imaće negativan uticaj na većinu znakova početkom novembra. Merkur će biti jak u drugoj polovini meseca kada uđe u Strelca, dok će Venera biti jaka do 16. novembra sve dok je u Škorpiji. Ispostavlja se da će najuspešniji u finansijskom sektoru biti oni za koje je Merkur jak, a Mars slab.

1 / 5 Foto: Profimedia

Saznajte koja 2 horoskopska znaka očekuje najviše sreće sa novcem u novembru 2022. godine:

Bik

Mars će negativno uticati na motivaciju Bika i njegovu želju da budu aktivan u finansijskom sektoru uopšte. Ova planeta će ih podstaći da budu malo pohlepniji i štedljiviji, ali će Venera lako nadoknaditi negativnost Marsa u prvoj polovini meseca. Do 16. novembra zaključno, Bikovi će morati da rade oprezno i maksimalno odgovorno. Ovo će pomoći u održavanju i povećanju bogatstva. Posle 16. važno je da pokažete svoje veštine i najbolje kvalitete. Druga polovina meseca biće povoljna za Bika, jer će Merkur odmah zameniti oslabljenu Veneru. Biće ovo vreme idealno za skupe kupovine, odgovoran i nesebičan rad, vođenje i otvaranje posla. Većina poslovnih dogovora biće uspešno realizovana, dajući Biku priliku da postane uspešniji.

horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Jarčevima će možda biti teško početkom meseca, zbog činjenice da će njihov glavni pokrovitelj Mars izgubiti pozitivnu energiju, krenuvši u retrogradno kretanje. Venera će pomoći da se pobegne od gubitaka, a u drugoj polovini meseca će se povezati Merkur, što na Jarčeve deluje prilično pozitivno. U novembru Jarčeve mogu očekivati emocionalne promene i napredak, ali generalno, period će biti prilično povoljan za obilje i bogatstvo. Jarčevi će uspeti da nađu izlaz iz teških situacija i da ostvare ono o čemu sanjaju u životu, posebno ako su prošli mesec morali vredno da rade.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.