BIRAJTE SNAJU PO HOROSKOPU: Evo koji znaci se najbolje SLAŽU u OVOM ODNOSU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li vam se energije poklapaju?

BIRAJTE SNAJU PO HOROSKOPU: Evo koji znaci se najbolje SLAŽU u OVOM ODNOSU!

Na složen odnos snaje i svekrve utiče mnogo faktora, a mnogo zavisi i od toga kakav stav je zauzeo mamin sin…

Objavljeno: 17:43h

Hoćeš li imati svekrvu iz pakla ili će vas zvezde pomilovati pa ćete dobiti najbolju svekrvu na svetu? Nastavak teksta mogu da pročitaju i one žene koje su u ulozi svekrve. Dakle, kako ćete se slagati sa snajom? Jer, ruku na srce, i snaja ima boljih i lošijih…

Ovo su horoskopski znakovi koji pripadaju istom elementu i stoga su misaoni proces, energija i živost na istom nivou.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac

Energični, entuzijastični i zaljubljeni u dobar provod i život, rođeni u ovim znakovima dobro se razumeju. Ako vaša svekrva i vi spadate u bilo koji od ova tri znaka, velike su šanse da ćete više biti zainteresovane za uživanje u ukusima života i da nećete biti uključene u beznačajne rasprave ili svađe. Vaša svekrva biće živahna poput vas, a ako ste obe u istoj kući, nikada vam neće biti dosadno. Obe ćete sigurno biti jako dobri domaćice gostima koje volite da pozivate u kuću.

Zemljani znakovi: Bik, Devica, Jarac

Ako vi i vaša svekrva pripadate nekom od ova tri zemljana znaka, divićete se međusobno prizemljenom, praktičnom i stabilnom temperamentu. To ne samo da će dovesti do dobro organizovanog doma i porodice, nego ćete poštovati jedna drugu zbog svoje pouzdane prirode i organizacionih veština. Zajedno možete biti sjajan tim jer obe možete da budete uravnotežene.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga, Vodolija

Mislioci i komunikatori zodijaka, vazdušni znakovi imaju sposobnost vođenja površnih, ali i dubokih razgovora s velikom lakoćom. Mogu da deluju kao hladni i bezosećajni, ali istina je da radije to drže za sebe. Stoga imaju tendenciju da budu pogrešno shvaćeni. Međutim, svekrva i snaja u bilo kojoj kombinaciji tri vazdušna znaka podržavaće jedna drugu u procesu razmišljanja. Razumeće potrebu druge osobe za prostorom i mogu biti savršen par koji može biti i druželjubiv.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi su oličenje emocija i osećanja. Ako je kombinacija svekrva i snaja u nekom od vodenih znakova, uvek će biti izražavanja ljubavi i osećanja. S lakoćom će razumeti šta i jedna i druga osećaju i emocionalnu ranjivost. Uvek će biti voljne da pomognu jedna drugoj, podržaće jedna drugu i uvek se brinuti jedna za drugu.

Svekrva
foto: Profimedia

Najgore kombinacije horoskopskih znakova svekrva i snaja

Ovan i jarac

Dok će ovan verovatno biti previše otvoren i društven, jarac bi radije bio prizemljen i proračunat i odvojio vreme da prihvati drugu osobu. Imaju suprotne stavove, što čini njihovu vezu teškom.

Bik i lav

Tvrdoglavost bi mogla da bude razlog za većinu svađa u ovoj kombinaciji. Dok lav može da bude dramatičniji u pogledu svojih osećanja, bik će biti suzdržaniji u svom izražavanju. Oba znaka imaju visoki faktor pouzdanosti pa mogu da porade na svojim razlikama ako sputaju svoju tvrdoglavost.

Blizanci i devica

Uvek promenjivi i slobodoumni blizanci smetaće dobro isplaniranoj perfekcionisti devici. To bi moglo da dovede do beskrajnih svađa između njih dve. Otvorena komunikacija je ključ za rešavanje međusobnih razlika.

Rak i vaga

Rak je preteran s emocionalnom stranom te često ulazi u svoju ljušturu, što može smetati vagama. S druge strane, vaga može delovati kao da ignoriše raka. Iskazivanje poštovanja jedna drugoj definitivno može da reši mnoge probleme među njima.

Škorpija i vodolija

To su dva snažna znaka s vrlo različitim misaonim procesom. Nedostatak poštovanja za mišljenje drugoga najveći je izazov u njihovom odnosu. Jednom kad se napusti potreba za nadjačavanjem, a tvrdoglavi temperamenti omekšaju, mogu naučiti da prijateljski koegzistiraju, piše Miss7.

Strelac i ribe

Strelac ceni svoju slobodu i može da pomisli da je energija riba previše „lepljiva“. Ribe bi često mogle da budu emocionalno povređene netaktičnošću strelca. Međutim, nije sve izgubljeno. Nad obe vlada Jupiter, planeta znanja. Ako iskoriste čak i malo svoje mudrosti za razumevanje osećanja druge osobe, mogu izgraditi čvrste temelje ljubavi i poštovanja.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.