GRCI UZ OVAJ RECEPT ŽIVE GODINAMA: Ide uz SVAKO JELO, KAO NACIJA JE PREPOZNATLJIVA PO NJEMU
Foto: Printscreen

ISPROBAJTE

GRCI UZ OVAJ RECEPT ŽIVE GODINAMA: Ide uz SVAKO JELO, KAO NACIJA JE PREPOZNATLJIVA PO NJEMU

Ostaviti u frižideru pola sata da se dobro ohladi

Objavljeno:

Brzo se sprema, idealno je za sva predjela pečenja..

Sastojci

2 pavlake 1 manji krastavac 1 šolja peršuna prstohvat mirođije 1 čen belog luka sirće so-

Kako pripremiti

Sitno iseckati peršun, mirođiju i beli luk. Narendati na krupnijoj strani krastavac i sve pomešati sa pavlakom. Dodati kašičicu sirćeta i malo soli po ukusu. Ostaviti u frižideru pola sata da se dobro ohladi. Ukrasiti peršunom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.