OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA MINE LAZAREVIĆ I GORANA STANIĆA: Doživela je HOROR OD STRANE MUŽA, POTRESNI DETALJI
Foto: Printscreen/K1

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA MINE LAZAREVIĆ I GORANA STANIĆA: Doživela je HOROR OD STRANE MUŽA, POTRESNI DETALJI

Još od 2005. godine glumica je u kreditima, a 2015. godine doživela je i fizičko nasilje od tadašnjeg supruga. Svi ti stresovi učinili su da se Mina suoči sa još jednim izazovom - borbom za svoje zdravlje

Objavljeno: 14:08h

Naša glumica Mina Lazarević može da se pohvali velikim uspesima na pozorišnim daskama i malim ekranima, ali njen život van scene je bio izuzetno težak.

Ona je preživela porodično nasilje 2015. godine, kada ju je tadašnji suprug, baletan Goran Stanić, pretukao, što je dovelo do kraja njihovog braka.

Za porodično nasilje on je tada dobio kaznu od godinu dana kućnog pritvora. Mediji su navodili da je glumica pokušavala da sačuva brak, a o ovom iskustvu retko je govorila. Mina je govorila o tome da li su neki znakovi ukazivali na to da je njen suprug sposoban da počini nasilje.

"Ne, nisam videla u zajedničkom životu da do toga može da dođe. Brak trpi razna iskušenja i živeti sa nekom ne znači da će uvek biti sve lepo i da je uvek blagostanje. Meni je zlostavljanje i kad ti pušiš, a meni smeta nikotin. Sve što radiš, a meni ne prija se može tako gledati. U početku je sve lepo, zaljubljen si, strast, onda svakodnevice povlači neka druga raspoloženja. Pa se upoznajete na različite načine, pa starite različito. Nekad su dva profila zajedno fatalna, a odvojeno su sasvim normalni ljudi", ispričala je Mina u emisiji "Preživeli", i istakla da je radila s decom kako bi shvatili da je razvod sastavni deo života.

1 / 9 Foto: RTS printscreen

"Deca postavljaju jedni drugima razna pitanja jer su iskrena i direktna. Trudila sam se da obavim sa njima razgovore dok ne dođe to sve do njih, ali morali su da prođu pakao u školi tih nekih pitanja i pogleda. Ponosna sam što dele sve sa mnom i imamo otvoren odnos. Objasnila sam svojoj deci da to nije nešto što se samo njima dešava, da se nažalost dešava i drugima i da je razvod normalan. Kad se desilo drugima drugarima iz odeljenja da su im se roditelji rastali, onda su oni bili empatični više od drugih i znali su da ohrabre svoje drugare" rekla je glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.