NIKO NEMA POJMA DA JE BAŠ ON PRVI MUŽ MINE LAZAREVIĆ: Nikada ga niste VIDELI, a sada je ISPLIVALA FOTKA
Mina Lazarević, Foto: Printscreen/K1

iznenadićete se

NIKO NEMA POJMA DA JE BAŠ ON PRVI MUŽ MINE LAZAREVIĆ: Nikada ga niste VIDELI, a sada je ISPLIVALA FOTKA

Glumica Mina Lazarević izbegava da javno govori o svom privatnom životu, a poznato je da iza sebe ima dva braka, koja su se oba završila

Objavljeno: 17:44h

Nova sezona serije "Junaci našeg doba", koja je rađena po scenariju Siniše Pavića a jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igra Mina Lazarević, i to lik Maje Čičanović.

Mina Lazarević je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a navela da joj je čast što je Siniša Pavić pisao lik Maje pisao za nju.

zabava, zvezde, Mina Lazarević, Vojin Ćetković
foto: Printscreen

- Maja pokušava sa svojim nezgodnim, impulsivnim temperamentom da egzistira između porodice, gde je kao i svaka prava žena stub i pokušava da održi harmoniju i red u kući. Tako pokušava da u nekom još uvek muškom svetu egzistira kao poslovna žena koja želi da napreduje u karijeri i da opstane u svemu tome - rekla je Mina Lazarević u razgovoru sa voditeljkom Ivanom Milenković.

Glumica je navela da je bilo izazova na snimanju serije, da je čak bila i temperatura do 50 stepeni, te se šminka topila na licu.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

- Trudimo se da se šalimo svi i da nekako lakše i lepše prođemo ceo taj proces, tako da naravno, ima anegdota, i onih koje sami stvaramo, i onih koje se spontano dešavaju - rekla je Mina Lazarević.

Na pitanje ko su junaci našeg doba, glumica je rekla obični ljudi.

- To su obični ljudi koji se trude da na različite načine opstanu uprkos svim nedaćama i teškoćama koje ih snalaze svakodnevno na svakom koraku, ja mislim da su to pravi junaci - rekla je Mina Lazarević za RTS.

Mina Lazarević
foto: news1/dado Đilas

Njeni roditelji su čitav svoj život posvetili muzici. Otac Ljubiša je dirigent, danas u penziji, a majka Marija, koja je danas takođe u penziji, svoju radni vek provela je u horu Pozorišta na Terazijama. Išla je na republička i savezna takmičenja, osvajala je prve nagrade iz solfeđa i klavira. Već sa osam godina, bila je jako aktivna, i mnogi su joj predviđali uspešnu muzičku karijeru.

Majka je troje dece. Punu medijsku pažnju na sebe skrenula je ulogom Čupke u seriji Porodično blago, a ulogom u predstavi Seks bomba postigla je vrhunac medijske popularnosti. Prvu ulogu na filmu imala je u Normalnim ljudima.

U periodu od 2011. do 2012. godine bila je član treće sezone takmičenja Ja imam talenat.

Mina Lazarević
foto: News1/Zorana Jevtić

Pozajmila je glas u raznim crtanim filmovima i serijama poput Mladi mutanti nindža kornjače (1987), Moj mali poni: Prijateljstvo je magija, Muzika duge, Igre prijateljstva, Drvo fu Tom, Invazija Rabida, Ku Ku Haražuku, Pa pa letimo, Polje lala, Vinks, Super špijunke,

Glumica Mina Lazarević izbegava da javno govori o svom privatnom životu, a poznato je da iza sebe ima dva braka, koja su se oba završila.

Naime, glumica bila je u braku sa džez muzičarom Aleksandrom Miletićem, pre nego što je upoznala Gorana Stanića, solistu baleta u Narodnom pozorištu, sa kojim je stupila u drugi brak. Oba braka doživela su krah, ali je poznato javnosti da se Mina i Aleksandar i dalje viđaju.

Mina Lazarević
foto: Zorana Jevtić

Prvi muž Mine Lazarević, talentovani je džez umetnik, sa kojim je glumica nastupala, čak i nakon razvoda.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je ranije za "Blic" glumica.

Aleksandar Miletić
foto: Printscreen/Youtube/ Belgrade Dixieland Orchestra

O razlozima za kraj njihove ljubavne priče, nikada nisu javno govorili, ali je nesumnjivo da su se rastali u prijateljskim odnosima.

(Espreso/RTS/Story/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.