SRPSKA GLUMICA U ODNOSU SA PRODUCENTOM SERIJE NA NAJČUDNIJEM MESTU: "Počelo je u liftu"
Foto: Youtube printscreen

otkrivamo

SRPSKA GLUMICA U ODNOSU SA PRODUCENTOM SERIJE NA NAJČUDNIJEM MESTU: "Počelo je u liftu"

Nakon godinu i po dana zabavljanja usledila je veridba, a Jana je isticala kako sebe može da zamisli u braku sa frontmenom grupe

Objavljeno:

Mlada glumica Jana Milić Ilić, koju je mlađa generacije veoma zavolela u popularnim televizijskim serijama, supruga je filmskog producenta, ali pre nego što je stupila u trenutni brak, bila je verena za poznatog muzičara.

Jana Milić ilić, nalazi se u veoma skladnom braku sa svojim suprugom, poznatim producentom Miodragom Mišom Ilićem, sa kojim ima sina Đorđa. Njihova ljubav otpočeta je u liftu, što je mnogima privuklo veliku pažnju. Miša, je producent serije “Istine i laži“, u kojoj se JanaU O veoma proslavila i u kojoj je publika veoma zavolela. Jana je veoma prisutna u javnosti, ali na pitanja o suprugu ne voli mnogo da priča.

Jana, pre nego stala na “ludi kamen“, bila je u ljubavi sa poznatim muzićarem, Rastkom Aksentijevićem frontmenom etno grupe “Biber“ i sinom čuvenog pojca Pavla Aksentijevića. Svoju romansku su započeli na snimanju filma “Srpski ožiljci“, gde je Jana imala jednu veoma zapaženu ulogu, a Rastko je bio zadužen za muziku. Rastko je jednom prilikom javno podržao svoju izabranicu Janu, dok je ona to uzvratila, tako što je ispratila koncert Rastkovog oca Pavla Aksentijevića.

Jana Milić Ilić
foto: Printscreen Instagram/janamilicilic

Nakon godinu i po dana zabavljanja usledila je veridba, a Jana je isticala kako sebe može da zamisli u braku sa frontmenom grupe.

‒ U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku ‒ govorila je Jana.

Nakon toga, usledio je raskid, o kom Jana nije želela da priča u medijima, a zatim je započela svoju ljubavnu romansu, sa trenutnim suprugom Miodragom Ilićem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.