GLUMICA KOJU SRBIJA VOLI OTKRILA ZAŠTO NIKAD NIJE IMALA DECU! Ovo je preveliki šok za sve
Foto: Printscreen

priznala

GLUMICA KOJU SRBIJA VOLI OTKRILA ZAŠTO NIKAD NIJE IMALA DECU! Ovo je preveliki šok za sve

Popularna glumica, kaže da nije uspela da osnuje poridicu jer se potpuno posvetila poslu i radila je od jutra do mraka

Objavljeno:

Kim Kartel, koja se proslavila ulogom Samante u čuvenoj seriji, otkrila je zbog čega nikada nije imala vremena da se ostvari u ulozi majke.

Popularna glumica, kaže da nije uspela da osnuje porodicu jer se potpuno posvetila poslu i radila je od jutra do mraka.

- Uz sve te silne sate koje sam morala da provodim na setu, majčinstvo mi jednostavno nije bilo opcija. Jedino da su me pretvorili u nekakav zdravstveni eksperiment - rekla je Kim Kartel.

Nisam bila ni u zdravstvenom, ni emocionalnom, ma čak ni fizičkom stanju za nešto tako. Radila sam i po 19 sati u danu, toliko je bilo naporno - zaključila je glumica i otkrila da je u jednom momentu razmišljala i o veštačkoj oplodnji, ali je morala da donese odluku koja bi išla u njenu korist. Već u 41. godini se pomirila sa činjenicomda nikada neće imati decu.

Seks i grad
foto: Profimedia

- Osoba sam koja voli svoj posao i voli da radi. Pomisao na bebu u 40-im godinama, kada se količila scenarija u industriji prepolovila, kada me više nisu smatrali mladom damom, kada su druge koleginice počele da preuzimaju moje uloge... Rakav je bio ustav, danas se ipak nešto donekle promenilo, sada žene pišu odlične uloge za žene u 60-im, poput mene - zaključila je šarmantna glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.