POZNATI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVA 2 ZNAKA U OKTOBRU 2022. GODINE POSTATI BOGATI: Čekaju ih velike PARE
Pavel Globa, Foto: Profimedia

zvezde

POZNATI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVA 2 ZNAKA U OKTOBRU 2022. GODINE POSTATI BOGATI: Čekaju ih velike PARE

Poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je detaljnu mesečnu prognozu za oktobar

Objavljeno: 18:12h

Ako vas zanima kako će izgledati mesec pred vama, na pravom ste mestu, jer je poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je detaljnu mesečnu prognozu za oktobar.

Ovan

U prvoj polovini meseca Ovan bi trebalo da krene u nove projekta, a da sve stare važne zadatke završi do sredine meseca, kako bi ostao uspešni i u narednoj godini. Krajem meseca fokusirajte se na porodicu - voljenima će biti potrebni vaša podrška i pomoć.

1 / 6 Foto: Profimedia

BikČeka

Bolje je da ovog oktobra ne preduzimate rizične poslove, sačekajte novembar. Neophodno je da odredite prioritete na poslu - vaše kolege počele su možda da budu drske i da vas krive za sve ono što ne valja, a bez razloga. Ono što je važno da se ovog meseca oslobodite repova prošlosti koji vas koče u napretku.

Blizanci

Ovo je mesec gde će vam sudbina biti vrlo naklonjena. Dobićete priliku da zaradite veliki novac ili ostvarite veliki san. U poslednjim danima meseca ne bi trebalo da se naprežete - aktivnost vam neće doneti uspeh, bolje je da se opustite i date sebi priliku da se odmorite.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Ako ste ranije imali neke zdravstvene probleme, važno je da posetite lekara i posvetite se lečenju i ozdravljenju. Zvezde vam poručuju da se suzdržite od rešavanja važnih poslovnih i ličnih pitanja ovog meseca. Ovaj oktobar neće biti preterano dobar, osim za kreativne pripadnike znaka - imaće pregršt inspiracije.

Lav

Lavovi su još jedni od srećnika u oktobru mesecu. Oni će moći da realizuju vrlo zahtevne ciljeve i postignu sjajne rezultate. No, s druge strane ovo će biti i mesec u kome ćete biti prinuđeni da preuzmete odgovornost u potpunosti, te da se snađete bez tuđe pomoći.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Oktobar će biti period u kome ćete morati da podvučete crtu - da završite sve započeto, procenite rezultate učinjenog i napravite planove za budućnost. Nedovršeni poslovi mogli bi da postanu prepreka koja neće dozvoliti Devicama da napreduju. Savetuje se da radite u timu, a ne da se izdvajate iz ekipe - to neće doneti dobar ishod.

Vaga

Oktobar će biti veoma dobar mesec za vas. Svi projekti i poduhvati biće osuđeni na uspeh, a sa finansijama će sve biti u najboljem redu. Takođe, očekuje vas uspeh kod suprotnog pola.

Horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Nećete biti najsrećniji znak u oktobru, ali će se stvari drastično promeniti posle 20. u mesecu. To će biti dani u kojima ćete moći da nadoknadite sve propušteno. U oktobru vam se preporučuje da se pomirite sa ljudima sa kojima ste bili u svađu, a nikako ne bi trebalo da pozajmljujete novac od drugih.

Strelac

Strelac će u oktobru biti uspešan u papirologiji, odnosno svemu što ima veze sa tim - lako ćete rešiti sve zadatke koje imaju veze sa sudstvom, policijom, zdravstvom i nadležnim organima uopšte. Svi zadaci te prirode rešiće se glatko i brzo. Ovo je dobar period i da započnete nove projekte, ali nemojte se trošiti previše - mogli bi da vas stignu zdravstveni problemi i iscrpljenost.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Ovo je mesec u kome ćete morati da radite napornije nego ikada. Zadaci će se gomilati sa svih strana, a neće biti nikoga da vam pritekne u pomoć. Sve obaveze biće na vašim plećima. Ipak, ovakav tempo rezultiraće dobrim finansijskim mogućnostima.

Vodolija

Ovo će biti povoljan i uspešan mesec za vas. Što ste aktivniji i produktivniji, više vas uspeha čeka. Sredina jeseni biće najbolji period godine za vas. Usamljenim Vodolijama savetuje se da bolje pogledaju oko sebe - osoba koja bi mogla da im se dopadne nalazi se među kolegama ili poznanicama u bliskoj okolini.

Horoskop
foto: Profimedia

Riba

Najuspešniji period čeka vas od druge polovine oktobra, pa pričekajte ove dane za sve važne zadatke. Ako se ne plašite teškog i napornog posla, očekujte i mogućnost da zaradite veoma puno novca. Negujte dobre odnose sa drugima - to će vam u oktobru doneti puno sreće i uspeha. Takođe, ne krivite druge za sopstvene neuspehe - to vam ništa dobro neće doneti, prenosi Žena.blic.

(Espreso/Žena.Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.