OVA DEVOJKA JE UŠLA U ŽIVOT PREDRAGA KONA, A NIJE NJEGOVA ŽENA: Po prvi put se OGLASIO O NJOJ
Foto: Printscreen/RTS1

OTKRIVAMO

OVA DEVOJKA JE UŠLA U ŽIVOT PREDRAGA KONA, A NIJE NJEGOVA ŽENA: Po prvi put se OGLASIO O NJOJ

Kon je jednom prilikom progovorio i o svom prvom venčanju.

Objavljeno: 16:36h

Epidemiolog dr Predrag Kon, korisnik je društvenih mreža, i na Fejsbuku često odgovara na kritike i iznosi svoja zapažanja, ali o svom privatnom životu nikada ne govori.

Na pitanje kako članovi porodice podnose njegovu popularnost, epidemiolog je rekao za Alo:

"Nije im lako, nije da baš mi svi to volimo. Jednostavno, mislim da prirodno reaguju. I normalno to nosi određeni teret, ali nosimo ga."

A sa kim živi, doktor kaže:

Predrag Kon
foto: Printscreen/RTS

"Živim sa suprugom, ja imam sina, ona ima kćerku, meni je ovo drugi brak. Sad smo sami nas dvoje. Čitav moj oslonac predstavlja supruga", rekao je Kon i dodao da njegova izabranica nije iz "branše".

"Ne, ona je ekonomista u penziji."

Inače, Kon je jednom prilikom progovorio i o svom prvom venčanju.

- Prvi put sam se venčao 23. avgusta 1980. Bilo je to malo venčanje u opštini Stari grad. Još sam bio student, zapravo apsolvent. Ona je tada završila fakultet i počela da radi. Živeli smo od mog studentskog kredita i pevanja u sedam izvedbi predstave „Sumrak“ u JDP, a radio sam i poslove preko studentske zadruge. Prijatelji, koji su bili u Nemačkoj, dali su mi stan na korišćenje i tu smo živeli. Medicinu sam završio 1981. i počeo sam da stažiram u Domu zdravlja Stari grad. Tu sam dobijao stažersku platu. Roditelji su pomagali koliko su mogli kao penzioneri.

Predrag Kon
foto: Kurir TV

Presekao sam staž, otišao u vojsku 1982. Služio sam 12 meseci u kasarni „Maršal Tito“ i Vojnoj bolnici u Novom Sadu. Tamo sam bio u četi lekara. Nisam bio u oficirskoj školi, to sam naknadno završio. Vojska mi je prošla izuzetno lako, pevao sam i često odsustvovao, kolege su mi prilično zavidele. Doneo sam i gitaru. Sve što sam znao da pevam, znao sam i da sviram. Zapravo, nikad nisam ni znao da sviram, znao sam da pratim svoj glas- ispričao je Kon u ispovesti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.