DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Device ne dozvolite mešanja sa strane, Rakovi u problemu sa zdravljem!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZVEZDE GOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Device ne dozvolite mešanja sa strane, Rakovi u problemu sa zdravljem!

Sve vezano za posao kreće na bolje

Objavljeno:

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan 03.10.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Dosta aktivnosti vas očekuje vezanih za tuđi novac, ili za poslove vezane za veće novčane transakcije.

Ljubav: Naglašena je jaka nervoza, burne reakcije, tvrdoglavost i potreba da ne dozvolite da partner bude u pravu. Smanjite impulsivnost koliko je moguće.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Sve vezano za posao kreće na bolje. Ušli ste u period kada ćete dobiti prilike za napredovanje ili za promenu radnog mesta koju priželjkujete.

Ljubav: Bićete u više različitih situacija na meti ogovaranja. Ne obraćajte suviše pažnju.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Posao: Dosta turbulencija očekuje vas u segmentu posla. Prenaglašena je užurbanost, promene koje ne možete kontrolisati i iznenadne situacije.

Ljubav: Potencijalnu nervozu pokušajte da preusmerite na pozitivna dešavanja u vašem ljubavnom životu. Napravite neku promenu, ugađajte više jedno drugom.

Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

Rak

Posao: Kada je posao u pitanju nije vreme za velike investicije, radite standardne stvari i pomalo otaljavajte.

Ljubav: Odnosi sa partnerom ne zavise od vas samih već od okolnosti oko vas. Potrudite se da nemate nekih zajedničkih finansijskih transakcija, pripazite se nepotrebnih troškova.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Odličan poslovni dan je pred Lavovima. Mogući su važni poslovni dogovori, novi kontakti, moguće i sa inostranstvom.

Ljubav: Period preispitivanja postojećeg partnerskog odnosa je pred vama. Problemi nisu od juče i neće se danas odmah rešiti.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Posao će Devicama biti u prvom planu, pa se očekuje da bez većih izazova obavite sve što ste za danas zacrtali od obaveza.

Ljubav: Postoji mogućnost da se u vaše relacije umeša neko sa strane, što može doneti samo napetost i pojačati nezadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Osećaj da sve možete, i sa lakoćom preskačete poslovne prepreke, biće dominantan ovog prvog dana u sedmici.

Ljubav: Partnerski odnosi u ovom periodu zahtevaju više energije i veću posvećenost, pa se malo više potrudite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Period koji ste već dugo iščekivali je pred vama. Velikom brzinom ćete rušiti prepreke i stvarati nove šanse.

Ljubav: Kajete se zbog nekih poteza iz prošlosti, i smatrate da ste tada imali priliku da preokrenete svoj emotivni život na bolje. Da li ste mogli ili ne, ostaje vam da se preispitate.

Zdravlje: Boravite više na otvorenom, prijaće vam.

Strelac

Posao: Dosta promena poslovnih procesa je pred vama. Imate ćete povremenih talasa nervoze i momenata kada počinjete da gubite koncentraciju i fokus.

Ljubav: Zbog preokupacije dešavanjima u drugim sferama, pre svega poslovnom planu, za polje ljubavi ostaće vam mrvice vremena i energije. Biće povoljnijih dana za ljubavne akcije.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Moraćete da budete dosta oprezni, a naročito da kontrolišete svoju impulsivnost i nervozu kada ste u kontaktu sa autoritetima ili bitnim poslovnim partnerima.

Ljubav: Partner želi da bude na prvom mestu, i vi morate da poradite na tome. Nemojte biti grubi u obraćanju bolje se povucite kad vam nešto nije po volji.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega.

Vodolija

Posao: Dosta poslovnih aktivnosti je pred Vodolijama ovog ponedeljka i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako.

Ljubav: Bitno je da i vi i druga strana budete na istoj talasnoj dužini, što će malo teže ići jer ste preokupirani drugim sferama.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Od početka sedmice ćete krenuti brzinski u akciju i verovatno je da nećete imati ni daška odmora, ali vas očekuju dobri rezultati.

Ljubav: Odnos sa emotivnim partnerom vas opterećuje i smara, ali moraćete da pokušate da se prilagodite malo više jedno drugom.

Zdravlje: Povremeni padovi energije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.