PREBRANAC SA KISELIM KUPUSOM I REBARCIMA, BALKANCI ODLEPILI: Pravi specijalitet za JESEN (RECEPT)
Prebranac, Foto: Printscreen/Youtube/ Simple Meal Prep.

NJAMI

PREBRANAC SA KISELIM KUPUSOM I REBARCIMA, BALKANCI ODLEPILI: Pravi specijalitet za JESEN (RECEPT)

Zdravo domaće jelo..

Objavljeno:

Sastojci:

pasulj - 200 gr

kiseli kupus narezan - 250 gr

crveni luk 1 glavica

so - po zelji

aleva paprika - po zelji

biber - po zelji

brasno - 1 kasika

ulje 3-4kasike

dimljena slanina ili rebarca ako nije postan - po zelji

Kiseli kupus
foto: Printsceen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Kako pripremiti

Probran i opran pasulj staviti u hladnu vodu dan pre kuvanja. Kuvati u vodi u kojoj je stajao zatim prosuti vodu i sipati novu, dodati usitnjen crveni luk, so, biber, slaninu ili dimljeno meso, sem ako nije posno. Posebno skuvati kiseli kupus izrezan. U skoro meki pasulj dodati kupus i zapršku pripremljenu od ulja, brašna i aleve paprike. Promešati i još malo kuvati. Prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media