"BIO SAM PRIMORAN NA SE*S" Poznati glumac tek sada progovorio o VELIKOJ TRAUMI! (FOTO)
Metju Mekonahi, Foto: Printscreen/jutub

užas

"BIO SAM PRIMORAN NA SE*S" Poznati glumac tek sada progovorio o VELIKOJ TRAUMI! (FOTO)

"Bio sam siguran da idem u pakao"

Objavljeno:

Metju Mekonahi, poznati glumac, otkrio je u podkastu Amande de Kadenet “The Conversation: About the Men” da je bio zlostavljan kao tinejdžer.

Metju je priznao da je sa 15 godina bio “ucenjen na seks”, i da mu je zahvaljujući razgovorima sa tatom bilo jasno šta je zdrav se*sualni odnos, a šta nije, te je odmah bio svestan da to što mu se događa da nije ispravno. Dodaje da uprkos tome, nikada se nije osećao kao žrtva.

– Bio sam siguran da idem u pakao zbog se*sa pre braka, danas se samo nadam da se to neće desiti – rekao je glumac.

Nastavlja da mu je posle toga trebao zdrav intimni odnos i da bude sa devojkom koja će mu se svideti, što je u početku bilo teško.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

– Ali sam polako učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Vremeno nije bilo tako ružno kao na početku – ispričao je Metju.

Otkrio je da je sa 18 godina doživeo zlostavljanje. Bio je onesvešćen na zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo nije hteo da ispriča.

Iako je doživeo traumu, nikada nije išao na terapije, već kaže da mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi nakon tih ružnih događaja:

– Imao sam jako dobre prijatelje. Imao sam dobre mentore. Imao sam starije muškarce, starije žene, bračne parove, koji su odvojili vreme da sednu i porazgovaraju sa mnom.

Metju je rekao kako je u obe situacije u kojima je bio zlostavljan bio svestan da nije reč o zdravom odnosu, a da su mu u tom shvatanju pomogli raniji razgovori s tatom.

Metju Mekonahi
foto: YouTube printscreen /abc news

– Roditelji su me učili poštovanju žene, poštovanju veze, poštovanju se*sualne intimnosti, poštovanju prostora. Otac mi je rekao: “Ako ikada osetiš da devojka okleva, prestani.” I bio je u pravu, doveo sam sebe do određenih situacija i znao sam kada treba da stanem. Nikada nisam prestao da verujem u stvari kojima su me učili moji mama i tata. Rekao sam sebi da se neću plašiti veze jer je moje prvo iskustvo bila ucena – ispričao je glumac.

Osim toga, istakao je da ne poriče to što se dogodilo, ali da voli život i da veruje u ljude.

– I dalje mi je poverenje na prvom mestu. Neću da idem kroz život noseći taj teret, da to definiše način na koji se ponašam prema ljudima oko sebe – dodao je Metju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.