OVO JE ŽENA SLOBODE BODE NINKOVIĆA! Srbi nisu očekivali da je vide OVAKVU, SLIKA SVE POKAZALA (FOTO)
Foto: Printscreen / Youtube/N1

OTKRIVENO

OVO JE ŽENA SLOBODE BODE NINKOVIĆA! Srbi nisu očekivali da je vide OVAKVU, SLIKA SVE POKAZALA (FOTO)

"Interesantno je to što je dogovor na početku bio da se predstava ne menja mnogo od premijere. Baš me interesuje da li je i ono malo promenjeno ili ne" rekla je Slavica

Objavljeno: 11:56h

Slobodan Boda Ninković je decenijama u braku sa Slavicom Nikolić.

"Boda i Milorad Mandića Manda su od početka igrali u alternaciji. Ja sam gledala premijeru i nažalost, posle toga više nijedno izvođenje. I evo sada sam sa prijateljicom došla da pogledam ono jubilarno", otkrila je za Blic Slavica koja je za 200. izvođenje ("Let iznad kukavičjeg gnezda" je 2005. premijerno izveden u BDP-u) rekla da je "velika stvar".

"Interesantno je to što je dogovor na početku bio da se predstava ne menja mnogo od premijere. Baš me interesuje da li je i ono malo promenjeno ili ne", dodala je.

Na pitanje da li može da, gledajući muža na sceni, napravi distancu od njihovog privatnog odnosa, i objektivno prati predstavu i uživa.

"Mogu, mogu, bez problema", odgovorila je.

Žena
foto: Zorana Jevtić/Kurir

Slobodan Boda Ninković je od 1978. pa do danas ostvario ogromna broj televizijskih, filmskih i pozorišnih uloga. Poslednjih godina igrao je u "Senkama nad Balkanom" čiji je autor Bjela, "Ravnoj gori", "Za kralja i otadžbinu".

Ima sjajnu karijeru, a i praksa i teorija su dokazale da se do velikih uspeha lakše stiže ako imate pravu osobu pored sebe.

Boda i Slavica su sjajan tandem, jednostavno pristaju jedno drugom. Imaju dve ćerke, Anju i Nađu, poznatu odbojkašicu koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2011. i bila najbolji srednji bloker Evropske lige 2009.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.