HOROSKOP ZA SUTRA OBAVEZNO PROČITAJTE: Pogledajte šta će vam se sve DOGODITI 21. septembra!
Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO DA ZNATE

HOROSKOP ZA SUTRA OBAVEZNO PROČITAJTE: Pogledajte šta će vam se sve DOGODITI 21. septembra!

Horoskop za 21. septembar: Ovnovi, bolje prećutite svoje mišljenje. Device, delujete ambiciozno. A šta su zvezde pripremile za ostale znakove?

Objavljeno:

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu«. Izbegavajte novu ljubavnu raspravu. Posao: Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. Zdravlje: Potrudite se da popravite koncentraciju i raspoloženje.

Bik

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na »razumnu meru«. Bez obzira na upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Posao: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

Rak​

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije. Predostrožnost može da Vas zaštiti od pogrešnih poteza. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Lav

Ljubav: Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Posao: Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkom ukusu. Posao: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzbudljivo. Delujete ambiciozno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga

Ljubav: Partner se isuviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto prilikom procene novih događaja. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Škorpion

Ljubav: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Posao: Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja, primenite neku od tehnika relaksacije.

Strelac

Ljubav: Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Posao: Ne dobijate odgovore koje očekujete, prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Zdravlje: Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Jarac

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Posao: Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na Vašoj strani. Zdravlje: Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Vodolija

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.