PIROĆANCI SE DAVE U OVOM RECEPTU: Samo za prave gurmane, DA SE PREJEDEŠ I NE ŽALIŠ (FOTO)
Ovčarski zalogaj, Foto: Profimedia

direktno iz pirota

PIROĆANCI SE DAVE U OVOM RECEPTU: Samo za prave gurmane, DA SE PREJEDEŠ I NE ŽALIŠ (FOTO)

Pirotska kuhinja za gurmane

Objavljeno:

Potrebno je:

  • 250-300 g svinjskog vrata
  • 70 g ovčjeg sira
  • 30 g slanine
  • 60 g svinjske maramice
  • malo senfa
  • malo ljute paprike
Meso
foto: Profimedia

Priprema:

Iseći i izlupati svinjski vrat, napuniti ga sirom i slaninom, namazati senfom i posuti ljutom alevom paprikom. Zatvoriti i sve umotati u svinjsku maramicu. Peći desetak minuta na roštilju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.