POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Ovim znakovima napraviće pravi PAKAO od života!
Retrogradni merkur, Foto: profimedia

ASTROLOGIJA

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Ovim znakovima napraviće pravi PAKAO od života!

Kad god je Sunce u vezi sa spoljnom planetom, to je snažna prilika da se povežete sa nečim većim od vas samih.

Objavljeno:

Osim retrogradnog Merkura koji traje do 2. oktobra, 17. septembra Sunce u Devici napravilo je negetivan aspekat sa Neptunom iz Riba, što će itekako uticati na sve horoskopske znakove.

Kad god je Sunce u vezi sa spoljnom planetom, to je snažna prilika da se povežete sa nečim većim od vas samih.

Sunce u Devici traži od vas da budete marljivi u korišćenju tehnika i alata koje ste naučili da povežete sa retrogradnim Neptunom u Ribama, što vas može pozvati da prevaziđete uobičajenu svakodnevnicu.

Negativan aspekat Sunca i Neptuna onemogućuje nas da sagledamo realnu sliku stvarnosti. Zbog toga će naša moć opažanja biti umanjena.

Ovo je ujedno suočavanje sa nekim ličnim iluzijama koje će u ovom periodu morati da se sruše. Drugim, rečima, sa Neputnom i Suncem će da "padnu maske", naročito kod osoba koje su se skrivale iza pogrešnih uverenja.

Merkur, Planeta, Svemir, Kosmos, Astronomija, Astrologija, Retrogradni Merkur
foto: Profimedia

Gubitak kontrole

Jedan od načina je hvatanje za kontrolu kada vas je život pozvao da se predate, napravite korak unazad ili jednostavno kažete DA procesu koji vam se donosi. Koliko god budemo odstupali od realnosti u kojoj se nalazimo, potrebno je da probamo što jasnije da sagledamo činjenice kako ne bismo sebe dovodili u zabludu.

Posto Neptun odgovara isceljivanju zvukom i vibracijama, slušanje specifičnih zvučnih frekvencija može biti od koristi u prilagođavanju ovog tranzita. Pronalaženje mesta u prirodi gde možete da vežbate mantru je još jedan način da iskoristite ovu energiju.

Sunce u Ribama u negativnom aspektu sa Neptunom neće prijati Ribama, Devicama, Strelčevima i Blizancima.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.