KONAČNO OTKRIVENO DA JE OVO BIO OTAC MILOŠA BIKOVIĆA! Njegov DRUGI SIN progovorio o SVEMU, NACIJA JE ZATEČENA
Brat Miloša Bikovića, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

otkrivamo!

KONAČNO OTKRIVENO DA JE OVO BIO OTAC MILOŠA BIKOVIĆA! Njegov DRUGI SIN progovorio o SVEMU, NACIJA JE ZATEČENA

''Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete.''

Objavljeno:

Glumac Miloš Biković jedan je od najtalentovanijih glumaca sa naših prostora, karijeru je započeo u seriji "Stižu dolari", a najveću popularnost je dostigao glumeći u filmu "Montevideo, Bog te video", nakon čega niže samo uspehe, kako u domaćoj kinematografiji, tako i u ruskoj.

Miloš je diplomirao je na Fakultetu dramskih zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević i Anjom Alač.

Miloš Biković
foto: © ATA Images

- Koliko smo mi zapravo ono što radimo, gde je granica između nas samih i posla kojim se bavimo kao I poteza koje u životu vučemo, te na koji način posledice nekog našeg ranijeg ponašanja i nekih naših ranijih odluka mogu uticati na našu budućnost - rekao je mladi glumac.

Biković je sarađivao i sa poznatim holivudskim glumcem Antoniom Banderasom, te je 2017. godine snimio film "Muzika tišine".

Ipak, iako mu je ponuđena prilika da glumi u Holivudu, on je to odbio jer je istakao da je zadovoljan kvalitetom produkcije i radom u Rusiji.

Miloš je velika zvezda i van granica Srbije, a veliku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine što je glumcu i te kako teško palo.

- Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Postojao je jedan period kada su se moji roditelji nakon razvoda pomirili, i bili šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se perioda kada smo bili svi na okupu, ali znam da sam svoje roditelje prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali... Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima - istakao je Biković.

- Verujem da ljude oblikuju različite stvari koje mu se događaju kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu. Moj život je prepun iskušenja, vodile su me različite strasti, imao sam fazu kada sam puno grešio i nekada su mi mnoge stvari izgledale besmisleno. Imao sam utisak da sam konstantno u nekom začaranom krugu iz kojeg nisam mogao da izađem. Svaki moj pokušaj da izađem, vraćao me je natrag. Tek kada se udaljite od svih iskušenja, možete da postignete suštinsku slobodu - ispričao je Biković u emisiji "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub/montevideo

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - dodao je tada Milošev brat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.