ŠOKANTNA ISTINA O UZROKU SMRTI MARINKA MADŽGALJA! Ovo se desilo samo 20 DANA RANIJE SA NJIM
Foto: Dragan Kadić

OTKRIVAMO

ŠOKANTNA ISTINA O UZROKU SMRTI MARINKA MADŽGALJA! Ovo se desilo samo 20 DANA RANIJE SA NJIM

Rođen je 21. avgusta 1978. godine.

Objavljeno: 10:41h

Vest o smrti Marinka Madžgalja potresla je ceo region, a njegove kolege i prijatelji su o pevaču i glumcu uvek govorili sa puno ljubavi i kako je ostavio neizbrisiv trag na domaćoj glumačkoj sceni.

Rođen je 21. avgusta 1978. godine.

Madžgalj je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti 2000. godine, u klasi prof. Gordane Marić, a igrao je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Narodnom pozorištu, Zvezdara teatru, Pozorištu “Boško Buha”, Bitef teatru i UK “Vuk Karadžić”. Bio je stalni član ansambla Ateljea 212 od 2012. godine.

Proslavio se ulogama u komedijama i komičnim serijalima “Crni Gruja” i “Drug Crni u NOB-U”, te ljubavnim dramama “Ranjeni orao” i “Greh njene majke”.

Madžgalj je bio izuzetno nadaren za muziku, pa se oprobao i kao autor, ali i kao pevač u popularnoj grupi “Flamingosi”, zajedno sa Ognjenom Amidžićem.

1 / 5 Foto: Youtube/printscreen

Nažalost, posle teške bolesti Marinko je preminuo 26. marta 2016. godine. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje i ćerku Saru, koju je dobio u braku sa glumicom Dubravkom Mijatović.

Za opaku bolest je prekasno saznao. Tog kobnog dana dobio je jake bolove i prevezen je hitno u KBC "Bežanijska kosa". Doktori su konstatovali da ima karcinom pankreasa. Tamo je i ostao na lečenju.

Naime, 2015. godine Marinku je dijagnostifikovan rak pankreasa, a bolest je dugo krio od svojih najbližih, čekajući pogodan trenutak da im saopšti lošu vest. Ubrzo je usledila i prva operacija, a iako je u jednom trenutku javnosti delovalo da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, istina je bila drugačija. Lekari su mu saopštili da mu je ostalo još tri meseca života, a on ih je iskoristio do poslednjeg trenutka. Snimao je seriju u Crnoj Gori, išao je na hemoterapije i 20 dana pred smrt se krstio u manastiru Ostrog, iako je zbog slabosti taj čin jedva izdržao, piše Puls.

Prijatelji omiljenog glumca u narodu kažu da će ga pamtiti kao večitog dečaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.