OVO JE RADIO DUŠAN VELIČKOVIĆ SAMO 7 DANA PRED SMRT! Jeziva simbolika otkrivena TEK SADA (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Prva

TUGA

OVO JE RADIO DUŠAN VELIČKOVIĆ SAMO 7 DANA PRED SMRT! Jeziva simbolika otkrivena TEK SADA (FOTO)

Veličković je pre samo šest dana na društvenim mrežama podelio fotografije sa suprugom Bojanom, uputivši joj emotivnu poruku za 25 godina braka

Objavljeno: 11:20h

Poznati astrolog preminuo je u 60. godini.

Dušan Veličković bio je poznat široj javnosti zbog brojnih gostovanja na televizijama, tokom kojih je iz svog ugla predviđao buduća dešavanja.

Astrolog je javno komentarisao i veze poznatih ličnosti, te je jednom prilikom istakao kako brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića neće opstati. Slično predviđanje imao je i za Severinu i Igora Kojića, pet godina pre nego što je njihova zajednica zaista doživela kraj.

Veličković je pre samo šest dana na društvenim mrežama podelio fotografije sa suprugom Bojanom, uputivši joj emotivnu poruku za 25 godina braka.

„Sve je počelo na današnji dan pre 25 godina na Štrandu kod Beze, i sve je isto, samo se Dunav pomera. Živela ljubavi“, poručio je Dušan na Instagramu.

Veličković je često objavljivao zajedničke trenutke sa suprugom i dvoje dece.

Podsetimo, uzrok njegove smrti još nije utvrđen, a kako je pisao Telegraf, njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

Nažalost, Veličković je preminuo, a to je potvrdila i njegova porodica.

„Dragi naši prijatelji, Sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti. Porodica Veličković“, napisali su.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.