OVAKVU KAJGANU DO SADA NISTE PRAVILI: Pikantna je zbog OVOGA, nema boljeg DORUČKA (RECEPT)
Kajgana, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

PRIJATNO

OVAKVU KAJGANU DO SADA NISTE PRAVILI: Pikantna je zbog OVOGA, nema boljeg DORUČKA (RECEPT)

Na dobro ugrejanom tiganju tostirati kobasice, koliko da otpuste masnoću i lagano se prepeku

Objavljeno:

Kajgana sa kobasicama je restoranski doručak. Ljutkaste kobasice su dobitna kombinacija sa jajima. Daće vam mnogo energije i uživaćete u doručku

Sastojci:

5 jaja

15 kolutova ljute kobasice

so, biber

list peršuna

Priprema:

1.Iseći kobasicu na kolutove

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

2. Jaja blago umutiti, začiniti i još jednom lagano promešati. 3. Na dobro ugrejanom tiganju tostirati kobasice, koliko da otpuste masnoću i lagano se prepeku. Izvaditi ih i ostaviti na toplom. 4. Na istu masnoću ravnomerno izliti jaja i sačekati da se formira penasta ali dovoljno čvrsta podloga (2 minuta), pa isključiti ringlu. 5. Pažljivo okrenuti kajganu na drugu stranu, dodati kolutove kobasice i sačekati 20-30 sekundi da se kajgana fino zapeče sa donje strane. 6. Posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti toplo.

(Espreso / Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.