HOROR, OVAJ GLUMAC UMRO JE OD ISTE BOLESTI KAO I MADŽGALJ I MARINKO ROKVIĆ! Šokiraćete se KO JE
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

HOROR, OVAJ GLUMAC UMRO JE OD ISTE BOLESTI KAO I MADŽGALJ I MARINKO ROKVIĆ! Šokiraćete se KO JE

Glumac je igrao u kultnim filmovima "Poing break", "Duh", "Prljavi ples", "Crvena zora", "Doni Darko", "Skok" i drugim. Bavio se i muzikom i gradio karijeru kao pevač.

Objavljeno:

Glumac Patrik Svejzi bio je jedan od najpopularnijih holivudskih šarmera osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Preminuo je na današnji dan pre 14 godina, od bolesti koja je odnela poznate ličnosti kao što su Marinko Madžgalj, Marinko Rokvić i Merima Njegomir - raka pankreasa.

Glumac je igrao u kultnim filmovima "Poing break", "Duh", "Prljavi ples", "Crvena zora", "Doni Darko", "Skok" i drugim. Bavio se i muzikom i gradio karijeru kao pjevač.

U januaru 2008. godine, Svejzi se požalio na osećaj gorušice i "pečenja" u želucu i postavljena mu je dijagnoza raka pankreasa. Imao je neobične simptome raka pankreasa, lečen je hemoterapijama kao i eksperimentalnim lekovima. Pojavljivao se u javnosti i pričao da je dobro, ali je krio strašnu istinu - umirao je.

Pojavio se na jednom događaju posvećenom borbi protiv raka i rekao da ne želi da ni on, ni drugi više žive u strahu, bez nade. Bio je borac i sebe je smatrao samo još jednom osobom koju je pogodila strašna bolest, nije očekivao poseban tretman.

U januaru 2009. dobio je upalu pluća, smešten je u bolnicu i utvrđeno je da se rak proširio na jetru. Svejzi, strastveni pušač duže od 40 godina, znao je da nema još mnogo vremena. Preminuo je u 58. godini, okružen članovima porodice. Kremiran je i njegov pepeo je posut po ranču u Nju Meksiku, gde je volio da provodi vreme. Nakon njegove smrti otkriveno je da ga je supruga Lisa Nijemi zlostavljala dok je bio bolestan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.