DUŠAN VELIČKOVIĆ PREDOSETIO VLASTITU SMRT?! Ova žena je to VIDELA RANIJE, uputila STRAŠNE TVRDNJE (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Pink

TUGA

DUŠAN VELIČKOVIĆ PREDOSETIO VLASTITU SMRT?! Ova žena je to VIDELA RANIJE, uputila STRAŠNE TVRDNJE (FOTO)

Numerolog Vesna Virgo Perić kaže da se sa Veličkovićem upoznala pre petnaestak godina

Objavljeno: 23:52h

Poznati srpski astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u šezdesetoj godini života, dok je plivao u bazenu u jednom beogradskom velnes-centru.

Pored porodice, tragičnu vest o smrti dobro poznatog tumača zvezdanih uticaja najteže su primile njegove prijateljice astrolog Ružica Kralj i numerolog Vesna Virgo Perić.

Numerolog Vesna Virgo Perić za Objektiv kaže da se sa Veličkovićem upoznala pre petnaestak godina i da će ga se zauvek sećati po šali.

– Njegov broj je bio 292, a moj 731, pa kada se vidimo, on mi kaže: „Gde si jedinice?” Ja se našalim i odgovorim: „Ti si uvek posle mene, iako si u medijima glavni, jer te svuda ima.” Mnoge kolege su mu zamerale što je toliko prisutan u medijima, što njima ne daje prostor… Dušana su mediji voleli. Uvek je svima voleo sve da učini. Nebrojeno puta me je odvezao kući. Bio je obrazovan i kulturan čovek, veoma posvećen porodici, veliki profesionalac i džentlmen. Gde god da je bio, Dušan je pričao samo o ženi Bojani. Pošto je ona u horoskopu Riba, Dušan se šalio govoreći: „Moja supruga je riba, u svakom slučaju”, „Ceo život sam tražio ribu i našao” – priča Virgo Perić.

Dušan Veličković
foto: Printscreen/Youtube/Prva

Ona je uverena da je Veličković predosetio svoju smrt, jer je bio Vodolija, a jedna od karakteristika tog horoskopskog znaka je intuitivnost.

– Petak, dan u kome je on umro, bio je dan u Veneri, a toga dana Dušanov lični bioritam je bio u Marsu. To je planeta moći, finansija, ali i smrti. Čim sam čula da je umro, pogledala sam njegov horoskop i videla da je taj dan imao više energije koju mu je dao Mars, a pošto je želeo da je utroši, otišao je na bazen. Njegovi aspekti su govorili da smrt može da mu se desi – priča Virgo Perić.

Ona kaže da je Veličković stalno imao problem sa visokim pritiskom.

– Znala sam da će mnogi isto da pitaju – kako je gledao drugima, a nije znao za sebe… Uostalom, svi moramo umreti. Ja sam uverena da je Dušan to znao, ali da nije hteo da razmišlja u tom pravcu. Verovatno je kao svaki pozitivac smatrao da je život lep i da dan treba iskoristiti za nešto dobro i otišao je u spa-centar – zaključuje Virgo Perić.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.