ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE KAKO DA OMEKŠATE MESO NA NAJLAŠKI NAČIN: Trik ZLATA VREDAN
Meso, Foto: Profimedia

PROBAJTE ODMAH

ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE KAKO DA OMEKŠATE MESO NA NAJLAŠKI NAČIN: Trik ZLATA VREDAN

Zbog toga se svinjetina često kuva sa ananasom

Objavljeno:

Kupili ste meso koje je na oko lepo, ali je žilavo? Bez brige, iskusne domaćice su otkrile način kako da ga omekšate.

Jabuka, ananas, mango i kruška bi mogli da budu od pomoći. Oljuštite voće, pa ga isecite na tanke kriške. Zatim kuvajte meso prekriveno kriškama voća. Voćni sokovi su odlični za omekšavanje tvrdih komada mesa. Zbog toga se svinjetina često kuva sa ananasom.

Aluminijumska folija, Meso, Jelo, Roštilj, Kuvanje
foto: Profimedia

Marinada Pripremite marinadu u posebnoj posudi kombinovanjem rendanog luka i jabuke. Kada je gotovo, dodajte maslinovo ulje. Marinirajte meso i ostavite ga preko noći u frižideru da dobije ukus i omekša.

Limun Mariniranje mesa u limunovom soku 30 minuta pre kuvanja dovoljno je da postane mekše.

(Esperso/Alo Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.