MUNJEVITO SE DELI SLIKA LIDIJE VUKIĆEVIĆ U MLADOSTI! Svi gledaju šta joj je u ruci (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/vukiceviclidija

au!

MUNJEVITO SE DELI SLIKA LIDIJE VUKIĆEVIĆ U MLADOSTI! Svi gledaju šta joj je u ruci (FOTO)

Pored profesionalnog uspeha, kako sama kaže, najveći trofej predstavljaju njena dva sina sa kojima se uvek rado ponosi i spominje.

Objavljeno:

Lidija Vukićević, kako mnogi kažu, žena vanvremenske lepote i neko za koga je vreme odavno stalo, ni posle toliko godina ne prestaje da oduzima dah.

Specifičnog izgleda, loknaste kose i dugih nogu, bila je mjiljenica kako muškom dela publike, tako i ženske populacije, koja je ovu glumicu obožavala.

Njenu lepotu nasledili su i njeni sinovi Andrej i David koji su njeno najveće bogatstvo, a dobila ih je u braka sa aktuelnim sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom.

Stariji sin Andrej je uspešan fudbaler. Bio je i član reprezentacije Srbije do 21 godine.

Andrej je bio je član OFK Beograda, Sopota i Rada, zatim je upisao minute u turskom Eškihekiru, pa u Spartaku, Bežaniji i na kraju Temišvaru, koji je njegov poslednji klub u karijeri.

Međutim, Lidija može da se ponosi i svojim mlađim naslednikom. Davidom koji je pilot i njegov posao važi za jedan od odlično plaćenih i o kome obično maštaju svi dečaci.

Mnogi kažu da je za nju vreme stalo, sudeći po izgledu koji se nije mnogo izmenio.

Lidija je aktivna na društvenim mrežama i to je za njene fanove posebna privilegija. U julu je napunila 60. godina ali to je ne sprečava da pokaže sebe u raznim izdanjima i time dokaže kako jedna žena može da stari kao vino.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.