DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Bika očekuje strastvena AFERA, a jedan znak ima TOKSIČNE ODNOSE!
Par, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Bika očekuje strastvena AFERA, a jedan znak ima TOKSIČNE ODNOSE!

Pročitajte dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine!

Objavljeno:

Ovan

Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa mnogo neočekivanih uspeha! Čini se da danas imate više sreće nego pameti, jer živite od stare slave! Ne opuštajte se, već danas smislite novu ideju od koje možete lepo da profitirate. Budite uz partnera, potrebna mu je vaša podrška.

Bik

Danas ne želite da sarađujete sa kolegama, ne prijaju vam tuđe ideje, niti mišljenja. To je potpuno u redu, ali obratite pažnju na osobu sa kojom ste najduže u kolektivu. Svideće vam se jedan predlog koji ima. Večeras izađite i spremite za flert koji će vam "pomutiti razum"!

Blizanci

Ukoliko danas planirate da brže bolje završite papirologiju, zaustavite se na vreme. Pokušajte da odložite potpisivanje bilo kakvog važnog ugovora. U ljubavi postoji nekoliko nesuglasica, budite iskreni prema partneru i recite šta vam stvara nezadovoljstvo.

Posao
foto: Profimedia

Rak

Ne možete da napravite balans između poslovnog i privatnog života. Poslušajte savet od starije muške osobe. Sumnjate da vas je prijatelj slagao o temi koja vam je izuzetno važna, spremite se na ozbiljniji sukob koji će uticati na vaš dalji odnos. Ljubav cveta!

Lav

Toksični odnosi su vam najmanje trenutno potrebni, fokusirajte se na posao jer su mogući problemi. Čini se da niste naročito raspoloženi, ali obratite pažnju na ljude sa kojima provodite većinu vremena. Oni mogu da vam prirede jedno iznenađenje, a čeka vas i jedno novo poznanstvo.

Devica

Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa grešku na profesionalnom planu. Najverovatnije će se ispraviti na vreme, a tako ćete izbeći bilo kakvu štetu ili kaznu. Falite članovima porodice, potrudite se da više vremena provodite sa njima. Partner želi da pređete na viši nivo, spremite se na nikad iskreniji razgovor!

Svađa
foto: Profimedia

Škorpija

Finansijska situacija će se stabilizovati kako se vaš prihodi budu stabilizovali. Željni ste dodatne zarade, ali to možda nije najbolja opcija u ovom trenutku jer će vam odvući fokus. Zaljubljeni će uživati maksimalno, dok će samci još uvek morati da sačekaju na ljubav iz snova.

Strelac

Neko će vam verovatno pomoći novčano, ali morate da znate da nije dobra opcija da odbijete. Značiće vam u daljem napretku, a ta osoba vam zaista želi dobro. Što se ljubavnog polja tiče, budite fer i recite da ste pogrešili. Tajne mogu skupo da vas koštaju.

Jarac

U poslu ne ide onako kako ste zamislili, ali nemate ni volju da se trudite da bude sve kako treba. Rezultati će doći onda kada se potpuno predate tome. Iako imate mnogobrojne udvarače, vama iz glave ne izbija bivša ljubav. Pozovite je.

Glavobolja
foto: Profimedia

Vodolija

Vreme je da se bacite na traženje posla, ali još važnije je da ne birate previše. Svaki posao ima vrline i mene i pokrenite se u bilo kom smislu jer jedna vrata otvaraju druga. Danas očekujte poziv od osobe sa kojom ste bili veoma bliski u prošlosti.

Ribe

Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa posebne emocije. Zadovoljni ste svojim timom na poslu, ali danas se opustite i odmorite. Ne prestajete da razmišljate o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ipak, "tuđe" je uvek slađe, vodite računa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.