OVAJ ZNAK ĆE IMATI NAJVIŠE PROBLEMA: Stigao je RETROGRADNI Uran i mnogima će POMRSITI KONCE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

proverite šta vam donosi ova planeta

OVAJ ZNAK ĆE IMATI NAJVIŠE PROBLEMA: Stigao je RETROGRADNI Uran i mnogima će POMRSITI KONCE!

Retrogradni Uran je stigao

Objavljeno:

Astrolozi otkrivaju kako retrogradni Uran utiče na koji znak i kome će napraviti najveći problem.

Retrogradni Uran je stigao, a evo kako će uticati na svaki znak horoskopa ova pojava koja će trajati sve do proleća 2023. godine! Astrolozi kažu da će različito uticati na znake horoskopa, evo kako će se svakome odraziti na život, ljubav, posao i novčanu situaciju.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

Ovan

Retrogradni Uran će vam se najviše odraziti na finansije, trošili ste previše i sada vam sve to dolazi na naplatu. Da ne biste bili u dugovima, imate pet meseci da sredite svoje finansijsko stanje, inače ćete biti u problemu. Odmah "prelomite" i počnite da štedite!

Bik

Za vas će retrogradni Uran doneti period velike unutrašnje promene. Nije isključeno da će vaši porodica i prijatelji misliti da ste "poludeli", jer su navikli na to da pokušavate da se složite sa svima i sebe stavljate na drugo mesto, a sada tome dolazi kraj.

Blizanci

Za vas sledi period samoće, jer vas retrogradni Uran "tera" od drugih ljudi. To je dobro za vas, jer ćete imati vremena za introspekciju i rast. Biće vam lepo dok ste sami, dok vas ne opterećuju drugi ljudi svojim rečima, osećanjima i problemima. Imaćete višemesečni period slobode, iz njega izlazite kao preporođeni!

1 / 4 Foto: Profimedia

Rak

Očekujte vrlo dramatičan period, retrogradni Uran "udara" na vaše odnose s bliskim ljudima, a posebno će se odraziti na prijateljstva. Osetićete svaku žaoku izgovorenih reči, za srce će vas ujesti svaki put kada niste bili pozvani na neko okupljanje... Ali znajte da će to trajati kratko i da ne smete da se prepustite. Umesto toga, okrenite se budućnosti i postanite vi onaj koji organizuje, bira i poziva ljude, a ne onaj ko čeka da ga pozovu.

Lav

Potrebno je da verujete u sebe više nego ikada, jer sav vaš uspeh zavisi od perioda u retrogradnom Uranu. Već neko vreme želite bolju poziciju ili drugi posao, i sada je vreme da se bacite na taj projekat. Ne dozvolite da vam opadne samopouzdanje, već budite hrabri i hvališite se malo - samo tako ćete ostvariti uspeh.

Devica

Neobičan period za vas donosi retrogradni Uran, jer će vas naterati da istražite nekonvencionalne ideje o ljubavi i posvećenosti nekoj vezi. Bilo da ćete osloboditi um, i uploviti u vezu kakvu niste nikada do sada, ili da ćete u svoju višegodišnju vezu uneti novu energiju eksperimentisanja, za vaš ljubavni život će ovo biti period transformacije.

Vaga

Doživećete šok u periodu retrogradnog Urana, i potrebno je da se za njega pripremite. Prirediće vam ga osoba koja s vama radi, koja možda ne provodi preterano vremena s vama, ali će prirediti potez koji može da se uporedi samo sa izdajom, upozoravaju astrolozi. Otvorite četvore oči, neko pokušava da vam namesti prljavu igru!

Škorpija

Nesigurnost u ljubavi biće izražena u ovom periodu, i retrogradni Uran vas navodi da iznova i iznova preispitujete svoj odnos s partnerom. Ali, horoskop kaže da to nije loša stvar - ako u to istraživanje uronite zajedno, pronaći ćete razne stvari koje jedno o drugome niste znali. A da li će one učvrstiti vaš odnos, ili će ga razbiti zauvek, samo je na vama!

Strelac

Uvek ste u pokretu, pa vas period vladavine retrogradnog Urana zatiče nespremne. Odjednom, najradije biste tapkali u mestu, i po pitanju odnosa s drugim ljudima, i po pitanju bukvalnog izlaska iz kuće! Najradije biste da se povučete i negde prezimite ovu neobičnu nebesku pojavu. I najčudnije za vas - uopšte nećete biti raspoloženi za avanturu!

Jarac

Retrogradni Uran vam donosi glas iz prošlosti! Odjednom se u vaš život vraća neka osoba s kojom ste davno imali nešto više od prijateljstva, i želi da ponovo upali varnicu koja je odavno ugašena! Ako niste u vezi, moguće je da će ovo probuditi vašu malo okrutniju stranu, da ćete pustiti tu osobu da se "koprca" nedeljama pre nego što joj konačno stavite do znanja da od priče nema ništa. Ako ste trenutno u vezi, nemojte da prihvatite ni poziv na kafu "zbog dobrih starih vremena", to će biti greška.

Vodolija

Očekuju vas nepredviđeni troškovi, najverovatnije vezani za kuću. Ako planirate renoviranje, blago vama - ali ako ga niste planirali, retrogradni Uran će vas naterati na taj korak i sve troškove koji idu uz njega. Mogući su i kvarovi, problemi sa kućnom tehnikom, ali ne očajavajte. Sada dajte novac, rešite sve probleme i smatrajte to investicijom. Lepota i udobnost vašeg doma su vam sada prioritet.

Ribe

Vi ste jedini znak koji će se svesno uvaliti u probleme tokom retrogradnog Urana! Previše ste pričali, možda ste malo tračarili i sve je to stiglo do osobe koja to nije očekivala od vas. Otkrili ste, možda, tuđu tajnu i sada će vam čitave nedelje biti potrebne da ponovo ispeglate taj odnos i vratite u njega poverenje. Verovatno neće biti baš prijatno, ali makar naučite iz tog iskustva - tuđe tajne čuvajte kao svoje!

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.