ŠOK NATPIS STOJI NA KUĆI VOJISLAVA ŠEŠELJA U HRTKOVCIMA! Ekipa Espreso portala na licu mesta, EVO ŠTA PIŠE (FOTO)
Kuća Vojislava Šešelja, Foto: Espreso

I OVO POSTOJI

ŠOK NATPIS STOJI NA KUĆI VOJISLAVA ŠEŠELJA U HRTKOVCIMA! Ekipa Espreso portala na licu mesta, EVO ŠTA PIŠE (FOTO)

Da, dobro vidite sopstvenim očima koliko je ova kuća zanimljiva, ali u isto vreme i čudna.

Objavljeno: 18:36h

Na putu ka zapadnom delu Srbije, ekipa Espreso portala prolazila je kroz Hrtkovce, mesto koje je poznato celoj državi zahvaljujući lideru radikala Vojislavu Šešelju.

Na samom putu, kuća je ograđena i veoma upečatljiva. Rekli bismo da je renovirana vrlo skoro.

Kao što i sami možete videti na fotografijama koje vam donosimo, plava boja se ističe kao i sam natpisi koje je nemoguče ne primetiti - "Kuća Vojislava Šešelja" i "Srpska radikalna stranka" ispisani velikim upečatljivim slovima.

1 / 5 Foto: Espreso

Lider radikala nedavno je kupio ovu nekretninu koja se inače nalazi u Školskoj ulici, u samom centru tog vojvođanskog sela, na svega 300 metara od katoličke crkve Svetog Klimenta.

Nije poznato koliko je lider radikala platio ovu nekretninu, ali se na oglasima može videti da se cene sličnih kuća kreću između 20.000 i 30.000 evra.

U kući koju je lider radikala Vojislav Šešelj kupio u Hrtkovcima često se održavaju sednice Centralne otadžbinske uprave i same stranke.

Dr Vojislav Šešelj je lider Srpske radikalne stranke. Imenovan je za njenog predsednika u februaru 1991. Izabran je za člana Skupštine Republike Srbije u junu 1991.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.