ISPOVEST BIVŠE PROSTITUTKE: Htela je da pruži više nego što joj je telo dozvoljavalo, a to telo je SPEKTAKULARNO!
Printscreen, Foto: Printscreen/Instagram/Maeve Moon

IZVUKLA POUKE

ISPOVEST BIVŠE PROSTITUTKE: Htela je da pruži više nego što joj je telo dozvoljavalo, a to telo je SPEKTAKULARNO!

Tvrdi da je u priču sa prostitucijom ušla vrlo naivno, tako što je prvo bila sponzoruša

Objavljeno:

Mev Mun tokom studiranja bavila se prostitucijom.

Želja za novcem uvukla ju je u ovaj surovi posao, a sada svojom ispovešću apeluje na druge žene.

Mev Mun iz Mančestera dugi niz godina bavila se prostitucijom. Prema njenim rečima, postala je zavisna od novca, te je radila sa više klijenata nego što je to njeno telo moglo da podnese.

Ona sada otvoreno priča o tome, kako bi apelovala na druge žene i upozorila na sve opasnosti ovog posla.

Tvrdi da je u priču sa prostitucijom ušla vrlo naivno, tako što je prvo bila sponzoruša.

"Otputovala sam sa jednim od svojih sponzora u Ameriku. Uskoro sam ušla u prostituciju, ignorišući sve zdravstvene znakove upozorenja", rekla je ona.

Mev je uspela da se izvuče iz kandži prostitucije, a trenutno radi na tome da postane psihoterapeut. Ona je čak otvorila i svoj kanal na jutjubu kako bi njene savete čulo što više žena.

"Kada sam tek počela, naplaćivala sam 150 funti za sat vremena. Sećam se tog prvog klijenta. Samo mi je tutnuo u ruku novac koji je u tom trenutku za mene bio ogromna suma. Sećam se da sam se vratila u svoj stan koji sam delila sa cimerkom i samo mazila i gladila taj novac" , rekla je Mev, koja je u to vreme bila studentkinja.

"150 funti je ništa, baš ništa. Međutim, kad ceo život radite za kikiriki, 150 vam deluje kao nešto ogromno. Povukao me je novac i uskoro sam postala "navučena" na tu zaradu", dodala je ona.

Ona ističe da joj se novac osladio, te da je želela što više da zaradi. Vođena tom željom, Mev je prihvatala više klijenata nego što je to njeno telo moglo da podnese.

Zbog velikog obima posla, njeno zdravlje počelo je znatno da se urušava.

"Postajala sam sve mršavija i mršavija, samopoštovanje mi je nestajalo i dozvoljavala sam ljudima da mi rade sve ružnije i gore stvari", rekla je ona.

Mev je otkrila da je toliko bila zaslepljena zaradom, da je strancima dopuštala da sa njenim telom rade šta god požele.

"Opasno je dozvoljavati strancima da iznajme vaše telo i rade mu šta žele. Mnogi klijenti postajali su nasilni, a to su opravdavali i sebi i meni rečima da "tako makar neće biti nasilni prema drugim ženama. Ja sam, s druge strane, bila navučena na tu zaradu. Radila sam svaki dan, bez odmora ", tvrdi Mev.

Kako je ovaj surovi posao uhvatio maha, Mev je postala zavisna i od narkotika, te je sve dublje tonula.

"Krajem 2019. godine našla sam se u strašnoj situaciji - imala sam upalu karlice, imala sam trovanje bakrom i bila sam zavisna od opijata. Mrzela sam svoj život u svom luksuznom stanu u centru Londona preko svake mere", ispričala je ona.

Nakon svih nedaće koje su je snašle zbog ovog posla, Mev je odlučila da ode u jedno spiritualno odmaralište gde se zaklela da se više neće baviti prostitucijom.

Otvorila je jutjub kanal i potpuno se posvetila ovoj tematici odlučivši da svojim primerom utiče na svest drugih žena.

"Znam iz ličnog iskustva da mlade osobe ulaze u prostituciju zbog para. Ako razmišljate o ovome, zapitajte se - da pare nisu problem, da li biste ovo i dalje radile? Znam da se ovakva logika može primeniti na većinu poslova, ali imajte na umu da vas većina poslova ne uništava na fizičkom i emotivnom nivou svakodnevno.", poručila je Mev.

"Prostitutka, sponzoruša, nazovite to kako hoćete - zamislite da radite svakog dana. Koliko je to nepoznatih ljudi, nepoznatih energija sa kojima delite dušu i telo. Nakon takvih iskustava, potpuno je moguće da vas zadesi posttraumatski stres, disocijacija, strah od intimnosti, strah od veza, strah od ljudi. Vaše telo je neprocenjivo i jedini vaš prijatelj koji je uz vas ceo život. Zapitajte se - da li biste posavetovali svoju sestru ili najbolju drugaricu da prodaje svoje telo za bednih 150 funti, ili kolika god druga da je suma? Naravno da ne biste. Zašto biste onda to radile sebi?", zaključila je ona.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.