RETROGRADNI MERKUR U ZNAKU VAGE POČINJE 9. SEPTEMBRA I TRAJAĆE DO 2. OKTOBRA: Odraziće se najviše na ova TRI ZNAKA
Retrogradni Merkur, Foto: profimedia

PAŽNJA, PAŽNJA!

RETROGRADNI MERKUR U ZNAKU VAGE POČINJE 9. SEPTEMBRA I TRAJAĆE DO 2. OKTOBRA: Odraziće se najviše na ova TRI ZNAKA

Potrebno je da se svi naouružamo strpljenjem

Objavljeno:

Za vreme retrogradnog Merkura u znaku Vage možemo očekivati da nam se svi planovi u sekundi promene, doneće konfuziju u mislima kao i u partnerskim odnosima i problem u komunikaciji.

Njegov tranzit retrogradni kroz znak Vage ćemo osetiti već krajem avgusta meseca. Potrebno je da se svi naouružamo strpljenjem, da se pripremimo na nagle zaokrete, tj. promene. Ova tri znaka su najviše prozvani: Ovan, Rak i Vaga!

Ovan

Ovan će osetiti retro Merkura kroz posao. Vi nećete imati spletkarenja od kolega, ali zato vaša nestrpljivost i vaše brzopletost će vam se obiti o glavu. Ishitreno ćete reagovati jer nećete dobro proveiti informaciju i napravićete sebi haos na poslu. Poenta je da budete koliko god možete smireni, da doobro čitate ugovore, rokove i da obratite posebnu pažnju šta potpisujete. Za sve vas već sredinom oktobra kreću lepi aspekti i predstoji vam lepa zarada novca.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rakovi

Rakovi će naviše osetiti kada je porodica u pitanju. Vama je to najbitnije i to vam je slaba tačka. Biće raznih priča, ogovaranja i spletkarenja. Potrebno je da ostanete pribrani, tj. da ne gubite fokus i energiju jer ako upadnete u to kolo sav pritisak će se odraziti na posao. Onda niste ništa postigli! Problemi u pirodici i problemi na poslu.

Vage

Vage će definitivno biti najviše na udaru. Potrebno je da budete skoncentrisane, da svaku informaciju više puta proverite. Odraziće vam se na posao, pa nemojte obećavati nešto što ne možete da ispunite. Povedite računa kako i šta govorite u poslovnom svetu jer se može desiti da se nađete u epicentru ogovaranja i spletkarenja.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.