DREVNE MAJE PREDVIDELE TEŽAK PERIOD: Ove HOROSKOPSKE znakove očekuju OGROMNI PROBLEMI na zimu!
Maje, Foto: Profimedia

HOROSKOP

DREVNE MAJE PREDVIDELE TEŽAK PERIOD: Ove HOROSKOPSKE znakove očekuju OGROMNI PROBLEMI na zimu!

Bili su odlični matematičari i izuzetno napredni na mnogim poljima

Objavljeno:

Do sada smo bili detaljno upoznati sa kineskom astrologijom i svim njenim aspektima, a u poslednje vreme se sve više govori o astrologiji drevnih Maja.

Bili su odlični matematičari i izuzetno napredni na mnogim poljima od neverovatno razvijene poljoprivrede do umetnosti.

Ovo su znakovi koje do kraja godine očekuje velika iskušenja. Pogledajte da li ste među njima i šta vam predviđa majanski horoskop:

MAJMUN

(10. januar - 6. februar)

Za Majmune će druga polovina 2022. biti teška i promenljiva. Predstavnici ovog znaka će biti prinuđeni da se bore sa konstantnim preprekama na polju karijere i ljubavi. Na poslu treba da se čuvaju ishitrenosti da ne donose odluke pre nego što dobro promisle. U ljubavi se suočavaju sa ljubomorom partnera pa vodite računa šta radite da vam se to vrlo brzo ne bi obilo o glavu.

ZMIJA

(2. april - 29. april)

Do kraja godine zahtevne i promišljene Zmije bi mogle da stupe u brak. Problem je što će odluku doneti razumom, a ne srcem što bi moglo da im se obije o glavu. Brak vide kao beg od sopstvenih problema a nisu svesni da će time samo napraviti još gore. Osim finansijske dobiti, ovakvi brakovi će im ozbiljno narušiti zdravlje zbog nerviranja.

VEVERICA

(30. maj - 26. jun)

Da bi izbegle nevolje u drugoj polovini 2022. Veverice moraju da kontrolišu svoje emocije kako u ljubavi, tako i u poslu. Moraju hitno da nauče da se ugrizu za jezik, da ne trče pred rudu i ništa ne presuđuju i odlučuju dok dobro ne sagledaju situaciju. U suprotnom, napraviće sebi ozbiljne probleme sa dalekosežnim posledicama.

KORNJAČE

(27. jun - 25. jul)

Naredni meseci za Kornjače će biti stresni i problematični na polju karijere i mogu se naći pred ozbiljnim problemima i izazovima. Glavni krivac za to je njihova neodlučnost pa moraju pod hitno da nauče kako da brže misle i donose odluke. Ako misle da se kroz ovu godinu provuku bez težih posledica, neophodno je da pokažu odlučnost da budu aktivne jer bi u suprotnom mogle sve da izgube.

SOVA

(18. oktobar - 14. novembar)

U drugoj polovini 2022. Sove treba da se čuvaju neprijatelja. Osobe sa kojima ste već duže vreme u sukobu radiće vam iza leđa i učiniće sve što je u njihovoj moći da vas unište. Vodite računa šta kome pričate da to ne bi došlo do ušiju vaših neprijatelja koji će to iskoristiti protiv vas. Svoje kreativne ideje čuvajte za sebe i klonite se stava ja sve najbolje znam kako ne biste dodatno provocirali one koji vam rade o glavi.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.