recept
KAKO VAM SE ČINI JAJE U VIRŠLI? Na ovaj doručak pali su i NAJZAHTEVNIJI GURMANI (VIDEO)
Sve što je potrebno jeste da rasečete viršle po sredini, sipate jaja i tako sve zajedno ispečete
Jedno od najtipičnijih jela koje možete praviti za doručak jesu viršle i jaja. Međutim, postoji jedan zanimljiviji način pripreme, koji će sigurno oduševiti i vaše ukućane.
Umesto da viršle samo skuvate, a jaja odvojeno ispečete, zapravo možete da napravite "2 u 1" kombinaciju.
U prethodno zagrejani tiganj stavite viršle i rasecite po sredini, tako da ostavite krajeve. Potom u tu "rupu" ubacite dva jaja, pospite željenim začinima i dodacima poput praziluka, soli, bibera, origana, semenkica itd.
Pecite s jedne, a potom i druge strane i to je to, vaš doručak je gotov.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!