OVA 4 ZNAKA NIKAD NEĆE OSTATI BEZ NOVCA! Kriju "ZMIJU U DŽEPU", pre bi UMRLI nego PRIZNALI
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVA 4 ZNAKA NIKAD NEĆE OSTATI BEZ NOVCA! Kriju "ZMIJU U DŽEPU", pre bi UMRLI nego PRIZNALI

Bikovi, Rakovi, Device i Škorpije znaju kako da sačuvaju pare

Objavljeno: 10:33h

Smatra se da vaš horoskopski znak može ukazivati na način na koji upravljate novcem. U stvari, određeni položaji u natalnoj karti, prirodno čine neke horoskopske znakove dobrim sa novcem, navodi portal yourtango.com.

Mnogi faktori utiču na određivanje koji horoskopski znak ima najbolji stil upravljanja novcem. Na primer, vaš znak Venera može odrediti da li ste rasipnik ili štediša, dok će vaš znak Sunca otkriti vaš ukupan stav prema novcu.

Novac je neophodan za svačije živote, bez obzira koliko neko želi da se oslobodi te neophodnosti.

Nakon što prepoznate njegovu važnost, onda postaje neophodno da budete u mogućnosti da upravljate svojim novcem, na način koji vam omogućava da živite što je moguće udobnije i efikasnije.

Nažalost, postoje neki horoskopski znaci za koje se čini da nedostaju veštine upravljanja novcem. Bilo da se razbacuju odjednom i nemaju više ništa ili troše novac koji nemaju, mogli bi da nauče nešto od horoskopskih znakova, koji se dobro snalaze sa novcem.

Ovi znaci prave budžete za sebe, svakog meseca i drže ih se, daju prioritet štednji tamo gde mogu, i čini se da imaju urođeno znanje o tome kako da povećaju platu, bilo koje veličine.

Znaci zodijaka koji se dobro snalaze s novcem:

Horoskop
foto: Profimedia

Bik

Bikovi su vredni radnici i dobro zarađuju. Jednako su dobri u štednji novca.

Oni uživaju da se počaste s vremena na vreme, ali samo ako je to predviđeno budžetom i pouzdano znaju da to mogu sebi da priušte.

Vole da imaju ciljeve prema kojima treba da rade i da se osećaju sigurnim u iznosu uštede, koji su izdvojili za svaki slučaj.

Rak

Rak je zaista dobar u tome da bude finansijski stabilan. Rakovi naporno rade na svom poslu kako bi uživali u novcu koji zarađuju i imali pouzdan prihod.

Mogu da se opuste i osećaju prijatno, znajući da u slučaju da nešto krene naopako, imaju ušteđevinu na koju mogu da se vrate i da ne moraju da brinu o dugovima.

Oni se zapravo ne razbacuju ni na šta nepotrebno i troše novac samo na potrepštine.

Oni mudro ulažu svoj novac, znajući dugoročne prednosti pametnih investicija. Nisu veliki u preuzimanju rizika u bilo čemu u životu, a još manje kada je u pitanju trošenje novca.

Devica

Device su veoma praktične i rešavaju sva pitanja i odluke u svom životu, sa istom perspektivom.

Ovo se odnosi i na njihove finansijske izbore. Oni ne preskaču nikakve investicije ili kupovine.

Prvo detaljno istraže nešto, pre nego što ga kupe. Žele da budu sigurni da ne troše svoj teško zarađeni novac.

Škorpija

Škorpije imaju dobre instinkte. Oni su konkurentni. Ovo ih motiviše da imaju dobre prihode za izdržavanje.

Pametno upravljanje novcem, pomaže im da budu nezavisni, jer znaju da ne žele da se ikada oslanjaju na nekog drugog da im pomogne finansijski.

Oni su tajnoviti kada je u pitanju količina novca koju imaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.