SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Junetinu u OVOM SOSU još niste SPREMALI, meso se TOPI U USTIMA (RECEPT)
Junetina, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

ZA RUČAK

SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Junetinu u OVOM SOSU još niste SPREMALI, meso se TOPI U USTIMA (RECEPT)

Za ovaj ručak imamo samo jednu reč - Fantastičan

Objavljeno:

Jedno je sigurno - obožavaćete ga.

Za ovaj ručak imamo samo jednu reč - Fantastičan.

Sastojci:

8 šnicli

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

so i biber

2 pune kašike brašna

2 pune kašike susama

ulje za prženje

Junetina
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

700 ml supe ili supe napravljene od goveđe kocke

peršunov list

Priprema:

Šnicle izlupati, kao za pohovanje, pa posoliti i pobiberiti sa jedne strane. Zagrejati ulje u tiganju, između 100 i 150 ml. Zagrejati između srednje i najjače vatre.

Junetina
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

Uvaljati svaku šniclu u brašno i pržiti sa obe strane dok malo ne porumene. Vaditi šnicle na tanjir.

U ulje u kojem ste pržili šnicle staviti susam i ostatak brašna, koje vam je preostalo od valjanja mesa. Propržite nekoliko minuta, pa vratite šnicle i prelijte supom.

Junetina
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

Smanjiti vatru da lagano krčka, a pred kraj dodati peršunov list. Poslužite toplo.

Prijatno!

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.