ŽENE U OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA DUG I SREĆAN ŽIVOT: Da li ste baš VI među NJIMA?
Žena, Foto: Profimedia

ZVEZDE

ŽENE U OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA DUG I SREĆAN ŽIVOT: Da li ste baš VI među NJIMA?

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč

Objavljeno: 23:06h

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti, piše Sensa.

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč:

1 / 8 Foto: Profimedia

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Žena, Devojka, Šminka, Džemper, Jelka, Nova godina, Praznici, Sreća, Lepota
foto: Profimedia

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg „ja“, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škorpije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Žena, Sreća
foto: Profimedia

Strelac

„Mačka koja hoda sama“, žena rođena u ovom znaku više od svega cijeni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strelac ceni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen.

(Espreso / Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media