NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND! Ne izlazite iz kuće dok ne PROČITATE
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND! Ne izlazite iz kuće dok ne PROČITATE

Vikend horoskop pojedinim horoskopskim znakovima donosi razjašnjenje situacija koje su ih mučile protekle nedelje

Objavljeno:

Predstojeći vikend, razrešiće mnoge neprijatne situacije pojedinim znkovima, koje su ih mučile u proteklom periodu.

Ovan

Povedite računa na poslu kome se poveravate. Isto tako ne preuzimajte sav posao na vas. Sasvim je u redu reći ja to ne mogu. Dane vikenda posvetite voljenoj osobi.

Bik

Stvari na poslu se ne odvijaju u vašu korist. Poslušajte savet starijeg kolege. U subotu i nedelju ugostite prijatelje i napunite se lepom enerijom.

Stres, Nerviranje, Posao, Nervoza
foto: Profimedia

Blizanci

Situacija na svim poljima je mirna. Ali vi ste na granici pucanja. Sada vas je stigao sav umor. Iskoristite vikend za mini odmor. Budite sebi na prvom mestu.

Rak

Porodični odnosi su navrhuncu tenzije. Vama ponestaje snage i najradije bi pobegli od svih ! Tako i uradite! Vikend neka bude samo za vas.

Lav

Vama je ova radna nedelja bila spektakularna. Zadovljni ste. I privatni život ima lepu energiju. Tako će te se osećati i za dane vikenda. Uživajte! Devica

Koliko god se trudili neki ljudi će uvek biti ne zadovoljni. Nemojte trošiti vreme i energiju na njih već se posvetite lepim stvarima sada za vikend.

Vaga

Flert na poslu koji vam je u početku smetao sada počinje da vam prija. Razmislite da li je pametno mešati posao i strast?!

Posao
foto: Reuter/Profimedia

Škorpija

Polako se stišava ljubavna drama u vašem životu. Sada se okrenite sebi i na miru razmislite o svemu. Vikend provedite pored reke u šetnji.

Strelac

Veliki nemir osećate a ne znate uzrok. Jednostavno zamor tela i mozga. Nemojte ići preko svojih granica. Ako ste u prilici organizujte mini odmor.

Jarac

Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Nedelja za vama je bila lepa. Vikend iskoristite da izadjete jer se može desiti da upoznate jako zanimljivu osobu.

Dejt
foto: Profimedia

Vodolija

Ako ste želeli da neke svoje poslovne ideje iznesete pred kolege sada je pravo vreme. Samo još malo doradite plan i posle vikenda zakažite sastanak.

Ribe

Istinu koju čujete za vikend može vas povrediti. Ali to je samo vaša prva reakcija. Posle ćete uvideti da se stvari dešavaju sa razlogom i bićete zahvalni.

(Espreso/Novosti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.