HOROSKOP ZA POSLEDNJI RADNI DAN OVE NEDELJE: Jarčevi u problemu sa KOLEGAMA, Vage RAZOČARANE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

HOROSKOP ZA POSLEDNJI RADNI DAN OVE NEDELJE: Jarčevi u problemu sa KOLEGAMA, Vage RAZOČARANE!

Danas stvari polako dolaze na svoje mesto i uspećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda

Objavljeno:

Horoskop za petak je tu pogledajte kakve šanse vam stoje na raspolaganju, a šta je potrebno izbeći.

OVAN

Danas stvari polako dolaze na svoje mesto i uspećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Pravi je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklevate.

BIK

Imate šansu da na lak i brz način sredite probleme, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove. Vaša inicijativa može pokrenuti situaciju sa osobom koja vam se dopada. Angažujte se odmah.

BLIZANCI

Neko vam nudi uslugu koja bi vam pomogla da rešite jedan problem, ali vi niste sigurni da li da prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati večno. Bolje ste raspoloženi u odnosu sa voljenom osobom.

Horoskop
foto: Profimedia

RAK

Shvatate da je došlo vreme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u okruženju. Neko očekuje da preuzmete deo njegovih obaveza, ali niste dužni da pomažete nikome. Emotivno ste se digli, bolji odnos sa partnerom.

LAV

Da preterujete u nekim situacijama, to je više nego očigledno, ali da možete završiti više nego što se od vas očekuje – i to je jasno. Zato će vam drugi i oprostiti povremenu dramatičnost. Partner smatra da premalo radite na poboljšanju vašeg odnosa.

DEVICA

U prvom delu dana verovatno nećete znati gde ste od obaveza. Samo mirno i polako, rešavajte jedno po jedno, drugi deo dana je neuporedivo bolji, a tada ćete imati i dovoljno dobrog raspoloženja i poleta za susret sa voljenom osobom.

VAGA

Previše očekujete od nekih ljudi i nije ni čudo što se razočarate. Obećanje koje vam je dato teško da će biti ispunjeno. Pređite preko ovoga, nema potrebe da se nervirate. Još uvek se niste oslobodili sumnji kada je voljena osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Iako ste još uvek uznemireni dešavanjima iz prethodnog dana, ipak vidite da se situacija polako sređuje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujete se oko nečega što ne možete promeniti. Napetost u komunikaciji sa voljenom osobom.

STRELAC

Imate još uvek svoje nedoumice i opterećujete se nekim potezima saradnika, ali ćete se truditi da ovo potisnete i okrenete se obavezama. Partner trenutno pokušava da vas ubedi u svoju ljubav i vernost, ali vi i dalje sumnjate i nesigurni ste.

JARAC

Situacija iz prethodnog dana još uvek će uticati na vas, ali stvari kreću ka stišavanju. Kolege se sklanjaju od vas, jer ne žele da dožive istu situaciju kao juče. Danas se opustite i pokušajte da unesete bolje raspoloženje u kontakt sa voljenom osobom.

Horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju obaveza, ali se trudite da ne utiču na kvalitet rada. Nešto ste sporiji nego inače, pa ćete verovatno završavati stvari u poslednjem trenutku. Odlično raspoloženje sa voljenom osobom.

RIBE

Imate osećaj da ste bez snage i energije i otaljavaćete poslovne obaveze, nadajući se da oni oko vas neće primetiti da vam nije ni do čega. Neke reči voljene osobe i dalje vam odjekuju u ušima i ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom.

(Espreso / Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.