OVA ŽENA STOJI IZA BRANIMIRA NESTOROVIĆA! Objavljene i NJENE SLIKE, ZAKUCAĆE VAS (FOTO)
Foto: Printscreen/RTV Pink

OTKRIVENO

OVA ŽENA STOJI IZA BRANIMIRA NESTOROVIĆA! Objavljene i NJENE SLIKE, ZAKUCAĆE VAS (FOTO)

Svojevremeno član Kriznog štaba naše zemlje za suzibijanje KOVID- 19 Branimir Nestorović ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji da se sam izdržavao dok je studirao medicinu. Mina je definitivno od oca nasledila strast prema učenju

Objavljeno:

Doktora Branimira Nestorovića odlično poznajete, a njegova ćerka Mina, kada je obrazovanje u pitanju, ide njegovim stopama.

Prof. dr Branimir Nestorović, dečji pulmolog i alergolog, otac je dvoje dece, a ćerka Mina pohađa dva fakulteta - studira istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali i psihologiju na ovoj obrazovanoj ustanovi.

Svojevremeno član Kriznog štaba naše zemlje za suzibijanje KOVID- 19 Branimir Nestorović ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji da se sam izdržavao dok je studirao medicinu. Mina je definitivno od oca nasledila strast prema učenju.

1 / 2 Foto: Printscreen

Branimir Nestorović je Gimnaziju, prirodno-matematički smer, završio u Obrenovcu, a zatim Medicinski fakultet u Beogradu. Na Dečjoj klinici specijalizovao je pedijatriju i pulmologiju. Doktorat iz oblasti alergologije na temu “Polenska alergija u dece” odbranio je 1985. godine, redovan je profesor na katedri za pedijatriju i načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.