EVO KOLIKO GODINA IMA MILJANA KULIĆ: Bore joj se za život, a ima samo...
Miljana Kulić, Foto: Youtube

TUGA

EVO KOLIKO GODINA IMA MILJANA KULIĆ: Bore joj se za život, a ima samo...

Trenutno je u KC Niš gde joj se bore za život

Objavljeno:

Miljana Kulić je rijaliti zvezda. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“, „Parovi“ iZadruga 2“.

Odrastanje i obrazovanje

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana studira na ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija.

Cela porodica joj živi u Nišu. Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon osnovne završila je srednju pravno-birotehničku školu. Bila je dobar ali problematičan učenik.

Miljana Kulić
foto: © ATA Images

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela. Miljanin stil odevanja i šminkanja je veoma upečatljiv pa i na taj način želi da privuče pažnju. Nosi kratke stvari koje više otkrivaju nego što pokrivaju i visoke potpetice. Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, a televizija Happy je izdala saopštenje da je izbačena jer se nije snašla u zatvorenom prostoru.

Miljana Kulić
foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Krajem iste godine je ušla u „Parove“. Uplašila je starletu Mimi Oro koju je posmatrala dok je spavala, a pevaču Igoru Iksu je mazala šampon po licu.

Malo je poznato o Miljaninom životu izvan rijalitija. U rijalitiju Parovi bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine. U Zadruzi 2 krajem 2018. godine je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Rođena je u Nišu 1993. godine gde i živi i ima tačno 28 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.