SPISATELJICA JEZIVO OPISALA SILOVANJE: ''Erotske scene iz knjige su bile STVARNE, prepoznam ga po energiji'' (FOTO)
Zorana Šulc, Foto: Printscreen

jezivo

SPISATELJICA JEZIVO OPISALA SILOVANJE: ''Erotske scene iz knjige su bile STVARNE, prepoznam ga po energiji'' (FOTO)

"Ubeđena sam da je moja majka znala šta mi se dogodilo, ali se pravila da ne zna"

Objavljeno:

Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova.

Ona je tada otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao dok je bila tinedžerka, progovorila je o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom seksualnom životu.

Kako je ispričala na početku njeni su se roditelji veoma rano rastali, kada je ona imala samo godinu dana:

– Odrasla sam kod babe i dede u jednom malom mestu u Sremu. Tu sam dobila ljubav koju nisam dobila od roditelja. Možda sam ja baš zato prema svojoj deci kasnije bila ona majka kokoška koja je sedi nad njima. Inače, ja sam lagala drugu decu kad sam bila mala da je oko mene porodična idila jer sam se stidela da idem u školu sa ključem oko vrata. Moja majka je plaćala jednoj komšinici da ja posle škole ručam kod nje. Bilo mi je teško kada sam videla drugu decu koja imaju oba roditelja pored sebe. Mada sam ja kasnije shvatila u životu da je to maska kod mnogih ljudi i da to nije idila kao što tako deluje – ispričala je Zorana u emisiji “Goli život.

Zorana Šulc
foto: Printscreen

Govoreći o odrastanju prisetila se i bolne traume iz tinejdžerskog perioda.

– Posle jedne proslave me je silovao moj jako dobar drug. Ja sam do tada imala samo jednu vezu, bila sam nevina jer me je taj dečko toliko cenio i čuvao. Posle te žurke su drugovi rešili da me otprate kući. I onda se to desilo. Ja sam mislila da se oni nešto šale, nisam mogla da shvatim o čemu se radi. Osećala sam se bedno, jezivo. Htela sam da izvršim samoubistvo. Ubrzo sam otišla za Nemačku, a njih nikada nisam videla – rekla je ona i dodala da je to bio razlog zašto je napustila Drugu beogradsku gimnaziju.

Htela je kako kaže da pobegne iz te sredine.

– Otišla sam u Nemačku i tamo nastavila školovanje. Ubeđena sam da je moja majka znala šta mi se dogodilo ali se pravila da ne zna. Mislim da je majci i prijalo što sam otišla, mogla je da vodi svoj život. Ja sam taj događaj potiskivala u sebi i pokušavala da zaboravim. Postojao je taj strah. Ja imam dve ćerke. Kada su one rasle imala sam strah da se to ne daj Bože njima nešto slično ne desi – rekla je Zorana Šulc.

Prisetila se Zorana i kako je upoznala svog supruga.

– Stajala sam sa drugaricom, trebalo je da izađemo a meni je pukao rajsferšlus. Tada su se nosile uzane pantalone, uzane majice. I onda kad on pukne ne možete nigde da idete. Čekale smo autobus, jedan gospodin je stao kolima i pitao da li može da nas poveze. Rekle smo da može. Drugaricu je odbacio kući a mene je pitao da li možemo negde da izađemo. I ja sam pristala. Dopao mi se. Bio je poseban, ne samo kako je obučen već i po njegovoj priči. Bio je mlad i uspešan. Sutra smo se opet videli, posle nedelju dana mi je ponudio brak i posle tri meseca smo se venčali. Tad sam imala 23 godine. On je završio bankarsku akademiju i u to vreme je bio direktor jedne arhitektonske firme, a posle par godina od našeg venčanja je osnovao svoju privatnu firmu. Pa onda još jednu, pa još jednu, i tako dalje – ispričala je ona.

Ističe kako je neopisivo bila zaljubljena u svog muža.

– On je bio čovek koji je uvek hteo da mi ugodi, da me iznenadi. Umeo je tako da me odvede na luksuzno ostrvo na severu Nemačke, ili na izložbu u Pariz. Ili jednostavno da spremi večeru pod svećama. Pisao mi je pesme, recitovao, vodio na divne koncerte. Pitala sam ga zašto me je oženio, a on mi je rekao da sam ja nešto najlepše što mu se desilo u životu – ispričala je ona.

Napominje kako je on bio jako dobar muž, zgodan muž, ali, kako kaže, verovatno kad ste uspešan i zgodan muškarac onda vas jure žene.

– I to se dešavalo i naravno da nije mogao da odoli i to je bio razlog zato što sam jednog dana otišla. Nikad nisam bila u strahu da neko može da mi preotme muža. Mislila sam da je to nemoguće. Kada smo se razišli on nikoga nije imao. Par godina nismo govorili jer je on bio uvređen što sam ja tek tako otišla i došla u Beograd – rekla je Zorana.

Ono što je zanimljivo, Zorana je priznala da je već posle par godina braka i ona počela da vara njega.

– Bila sam ovde u Beogradu. Bila sam ljuta i razočarana jer sam znala da je imao neku vezicu. On je uvek dolazio kući i posle svake prevare donosio je neki trofej, neki nakit. Tada sam u Beogradu upoznala jednog slikara i bila sa njim u vezi. Prijalo mi je. Prijalo mi je da sebi dokažem da sam ženka. U tu vezu nisam stupila da bi se osvetila mužu. Jednostavno mi je taj čovek prijao i ja sam se pustila. Posle sam se vratila mužu i mislim da je primetio da sam ga prevarila. Bila sam jako umorna, on me je sačekao na aerodromu a ja sam na povratku kući spavala u kolima. rekao mi je – ti ili si izlazila svaki dan, ili si me varala svaki dan. Ili si postala frigidna. Ja sam mu rekla kako sam tužna jer sam napustila prijatelje. On mi nikada nije ništa rekao. On je to osetio jer je to i sam radio – rekla je ona svojevremeno u pomenutoj emisiji.

Kaže kako je u vanbračne avanture ulazila bez razmišljanja.

– Volim izenadjenja i takve situacije. Bilo je dosta junaka u mom životu. Bio je jedan slikar, jedan poznati pevač iz Beograda… Svakog od njih sam dobro opisala u knjizi kako bi bili prepoznatiljivi. U rukopisu sam stavila prava imena ali kada je trebalo knjiga da izađe onda sam menjala imena. Neki od njih su tužni što nisu u knjizi – rekla je Zorana Šulc i dodala:

– Ja sam se kroz ta varanja svetila muškarcima. Ostavljala sam ih i na taj način se svetila svom ocu. Inače muž nije znao ko su moji ljubavnici. Saznaće iz knjige. Ne znam kako će reagovati.

Inače Zorana je prijateljica dobra prijateljica Suzane Mančić. Znaju se još iz detinjstva. O njihovom drugarstvu Zorana kaže:

– Preko roditelja smo se upoznali, moj i njen tata su se znali. Suzana je bila žena za kojom su muškarci sekli vene. Drugačije smo građene ali imamo i drugačiju energiju. Različiti muškarci su nam se udvarali. Oduvek smo razmenjivale iskustva o muškarcima – ispričala je.

Na kraju je govorila o se*su u svojoj knjizi ali i u svom životu.

Erotske scene su u knjizi opisane tačno onako kako su se desile. Kod mene nije bilo sado mazo. Nema vezivanja, batina… To je jedan lep i divan seks. Muškarca prepoznam po energiji. Mora po nečemu da bude izuzetan. Kad ga vidim znam da je to to. Bilo je i dosta starijih i dosta mlađih. Nisam imala neki obrazac – rekla je ona.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.