SRPSKA GLUMICA SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Sve se videlo, UŽIVALA JE, niko ne trepće na OVO (FOTO)
Poljubac, Foto: Printscreen

neverica

SRPSKA GLUMICA SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Sve se videlo, UŽIVALA JE, niko ne trepće na OVO (FOTO)

Ljubomora je veliki problem u emotivnoj vezi, a astrolozi kao najljubomornije pripadnike Zodijaka izdvajaju sledeća tri znaka.

Objavljeno:

Početak emitovanja serije "Crna svadba", u kojoj Jelena Đokić tumači lik renomirane psihološkinje Nataše Janković, savršen je povod da se osvetli onaj deo karijere ove dramske umetnice koji pred kamerom traje dve decenije.

Uloge su, kako sama kaže, češće birale nju nego ona njih, a splet okolnosti stvari je postavio tako da Jelena još s prvim filmom oseti sve čari sedme umetnosti. Svetski festivali, glamur i sjaj koji sa sobom nose nisu joj strani, ali je suština bavljenja glumom ono što ovoj glumici ispunjava dušu.

Jelena otkriva da li su se poklopile reakcije publike na seriju "Crna svadba" sa onim što su zamišljali dok su je snimali.

Jelena Đokić
foto: Printscreen

- I moja najbliža familija, moji Novljani i veoma bliski prijatelji po Beogradu, ne usuđuju se da je gledaju. Kažu mi: "Nema šanse, Jelena." To mi je veliki kompliment jer je horor kao žanr vrlo klizav teren. Baviti se njime je kao hod po oštrom nožu, a reakcije gledalaca su samo potvrda da smo donekle uspeli. Serija je autorsko delo reditelja Nemanje Ćipranića i pisca Strahinje Mađžarevića, koji su bili sigurni šta hoće i pravili su kasting bez audicije. Naše je bilo samo da im verujemo. Želim da im ovo budu vrata za sve buduće projekte.

Jelena Đokić
foto: © ATA Images

Uloga Nataše Janković pisana je baš za nju.

- Kako da ne. Za sve značajnije uloge koje su dobile najviše priznanja reditelji su me konkretno zvali. U takvim situacijama odmah se otvori okean poverenja i onda je prijatno raditi jer znaš da je to dobro oko koje te vodi s razlogom htelo tebe.

Za emitovane "vrele" scene iz "Crna svadbe" kritičar Đorđe Bajić rekao je da je Jelena Đokić u ovoj seriji kao Nikol Kidman u "Širom zatvorenih očiju".

- O zaboga! U nezahvalnoj sam poziciji da o tome pričam. Mene oduvek prati poređenje s Džulijen Mur, valjda zbog riđe kose. Ipak smatram da je najvažnije biti autentičan i svoj.

Jelena je otkrila da li bi na ovakvu scenu pristala u pozorištu.

- A priori bih rekla - ne, ali ipak bih razmislila šta on znači u celoj priči. Na ove scene u seriji pristala sam na jedvite jade, pošto se prvobitna zamisao i te kako ublažila. Za to što je prvo pisalo rekla sam: "Nema šanse!" Onda sam pristala na dublerku, ali su s vremenom scenu dodatno pripitomili. Možda bih se i ovoga uplašila da je na početku odmah tako pisalo (smeh).

Tema serije jeste i crna magija, a glumica je progovorila o sujeverju.

- Nisam sujeverna, i ako slučajno osetim da se za nešto vezujem, odmah se toga i oslobađam. Ne volim da budem rob ničega osim svoje dece.

Glumica se osvrnula i na temu popularnosti...

- Popularnost ove serije traje već dugo, ali nisam osetila ništa više osim novih pratioca na Instagramu koji mi pišu neke čudne poruke. Možda ću se s njom tek suočavati. Vodim svakodnevni život. Ujutro šetam psa sa svojim kučkarima u parkiću, posle sam na probama u teatru na Brdu s kolegama i vraćam se kući svojoj deci.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.