U OVOM NAPITKU LEŽI TAJNA BRUTALNE FIGURE EVE LONGORIE: Bez NJEGA ne započinje dan, evo kako se sprema
Eva Longoria, Foto: Printscreen Instagram

eliksir mladosti

U OVOM NAPITKU LEŽI TAJNA BRUTALNE FIGURE EVE LONGORIE: Bez NJEGA ne započinje dan, evo kako se sprema

Eva Longoria kune se u zdrav napitak kojim započinje dan.

Objavljeno:

Eva Longoria ne prestaje da oduševljava javnost fotografijama u kupaćem kostimu. Glumica koju je proslavila serija "Desperate Housewives" nikada nije bolje izgledala, te je više nego jasno da su se naporni treninzi, ali i redukovana i zdrava ishrana i te kako isplatili.

Eva je shvatila da je vreme da nešto promeni kada je kazaljka na vagi pokazivala 20 kilograma više, iako se isprva nije obazirala na kilograme koje dobila u i nakon trudnoće. Ipak, kako je i sama rekla, bilo joj je bitno da je zdrava, kako zbog sebe i svog sina, te je najpre redukovala ishranu, a potom se bacila i na treninge.

Eva Longoria, Eva Longorija
foto: Printscreen Instagram

Glumica je istakla i da je praktikovala autofagiju, te je logično zašto rezultati nisu mogli da izostanu.

Eva sada izgleda i bolje nego na početku karijere, a nove fotografije sa plaže samo su dokazale da se vredan trud i rad isplate.

Glumica se i dalje drži zdravih navika, među kojima je i da svakog jutra na prazan stomak popije napitak koji joj daje energiju i pomaže joj da dugo ostane sita.

Pored toga, utiče i na njen imunitet, ubrzava metabolizam, i posebno cilja višak naslaga na stomaku.

Sastojci:

Pomorandža

Limun

Limeta

Svež đumbir

Kurkuma

Med

Aleva paprika

Priprema:

Oljuštite citrusno voće i đumbir, isecite sve sitnije i dodajte u blender. Dodajte kurkumu, malo meda i po ukusu ljute aleve paprike. Dobro sameljite i po želji procedite pre konzumiranja.

Ovakav napitak obezbediće vam potrebnu količinu vitamina, a s obzirom da su citrusi kao i đumbir sjajni saveznici kada je reč o mršavljenju, ne čudi što se Eva ne odriče ovog napitka i dalje. Poseban šmek svemu daje ljuta aleva paprika, a stručnjaci odvano govore o ovom začinu kao još jednom moćnom sastojku za skidanje masnih naslaga.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.