CEO SVET JE LUDEO ZA OVOM "OČAJNOM DOMAĆICOM", a kada budete videli kako DANAS izgleda OBLIĆE VAS ZNOJ! (FOTO)
Eva, Foto: Print Screen Youtube

bomba!

CEO SVET JE LUDEO ZA OVOM "OČAJNOM DOMAĆICOM", a kada budete videli kako DANAS izgleda OBLIĆE VAS ZNOJ! (FOTO)

Neke od ovih glumica nastavile su svoje karijere uzlaznom putanjom, neke su izazivale skandale, a ona i dalje izgleda savršeno!

Objavljeno:

Očajne domaćice” jedna je od napopularnijih američkih televizijskih serija, a svoje fanove imala je i među srpskom publikom. Serija se prikazivala od 2004. do 2012. godine i osvojila je mnoge nagrade, uključujući i Zlatni globus.

Glavne uloge pripale su Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marši Kros i Evi Longoriji koje su maestralno odigrale uloge domaćica iz predgrađa Fervjua, izmišljenog gradića u Americi. Neke od ovih glumica nastavile su svoje karijere uzlaznom putanjom, neke su izazivale skandale, a jedna od njih je posebnu pažnju privukla kako tad tako i sad.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

Lepa glumica meksičkog porekla tumačila je lik razmažene domaćice, bivše manekenke Gabrijele Solis. Ova uloga načinila ju je ogromnom zvezdom, a nakon “Očajnih domaćica” igrala je u filmovima “Moj lažni muž” i “Dora i izgubljeni lažni grad”, kao i u nekoliko serija.

Režirala je nekoliko TV ostvarenja. Od 2007. do 2011. godine bila je u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom, a a 2016. se udala se za predsednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona. Par je zajedno dobio i sina Santijaga, 2018. godine.

1 / 6 Foto: printscreen/Instagram/evalongoria

Glumica i dalje izgleda atraktivno i besprekorno, tako da se može primetiti da se i nije mnogo promenila u prethodnih deset godina. Pogotovo u ovoj beloj haljinici!

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.