MALI TRIK VELIKIH MAJSTORA: Uz ove 4 PROMENE, spremićete NIKAD ukusniju kajganu!
Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

savršenstvo

MALI TRIK VELIKIH MAJSTORA: Uz ove 4 PROMENE, spremićete NIKAD ukusniju kajganu!

Koliko god delovala jednostavno za pripremu postoje mali trikovi za savršeno pripremljenu kajganu

Objavljeno:

Neki smatraju da je ključ za najbolju kajganu ono što dodate od sastojaka, ipak stvar je u načini pripreme, a u tom slučaju drugi sastojci vam nisu ni potrebni.

Spremite kajganu na laganoj vatri

Priliko pripreme kajgane odvojite malo vremena. Većina greši jer jaja prži na prejakoj vatri ili predugo zbog čega dolazi do blagog ukusa.

Način pripreme

Preporučuju se da za najbolju kajganu zagrejte tiganj sa uljem i razbijte jaja direktno u tiganj, jedno po jedno. Zatim, mutite jaja 30 sekundi, a onda ostavite da se prže na laganoj vatri.

Kajgana
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

Mešanje

Mešanje je od ključnog značaja za ukusnu kajganu. Pobrinirte se da temperatura bude srednje topla i sve vreme mešajte kako bi se ispržila ravnomerno.

KAJGANA
foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

Začini

Nemojte odmah da začinite kajganu. Umesto toga, sačekajte da kajgana bude pri kraju, a onda dodajte začine koje volite.

(Espreso/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.