OČEKUJTE FINANSIJSKE DOBITKE I SUDBINSKE SUSRETE: Za 4 dana MLAD MESEC ulazi u LAVA, evo šta to ZNAČI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

28. JULA POČINJE MLAD MESEC U LAVU

OČEKUJTE FINANSIJSKE DOBITKE I SUDBINSKE SUSRETE: Za 4 dana MLAD MESEC ulazi u LAVA, evo šta to ZNAČI!

Za vreme mladog Meseca u Lavu povoljan je odlazak kod frizera ,igranje sa decom i družite u igraonicama

Objavljeno:

Ovaj mlad Mesec se dešava na petom stepenu lava što je njegov stepen u 19:55 minuta 28 jula. Mnoge osobe sada osećaju jačinu i veliko samopuzdanje dok pojedine mogu osećati nezadovoljstvi ,dramatičnost od kojih mogu nastati problemi u ljubavi ,na poslu ili sa decom.

Kako će Merkur iz Lava praviti kvadrat sa Marsom i Uranom iz Bika i opoziciju sa Saturnom iz Vodolije onda mogu nastati iznenadni preokreti i problemi najviše kod Lava, Bika i Vodolije mada i Škorpija može osetiti iznenadna dešavanja. Najbolje bi bilo da malo zastanete i dobro oslušnete da li ste na pravom putu ili neke stvari trebate promeniti iz korena i krenuti novim stazama.

Svaki mlad mesec uvek ima podršku i nosi sa sobom odbacivanje nekih poroka, negativnosti ili transformaciju u nešto novo i šansa za nove zdrave i uspešne početke. Sav teret treba da se odbaci i ukloni kamen spoticanja na vašem putu emocija ,ljubavi ,karijeri i drugim oblastima života.

Kako ovaj mlad Mesec ima veliku podršku Jupitera onda možete gledati optimistični i pokrenuti srećne aspekte u svom životu. Postoji mogućnost da neke stvari na koje smo se oslanjali i koje su nam bile sigurne sada se može desiti da više na to nemožemo računati jer se sve iznenada menja. Iako vam deluje da nešto nije dobro ili vam se čini i loše na kraju ipak može biti iznenada dobro.

Za vreme mladog Meseca u Lavu povoljan je odlazak kod frizera ,igranje sa decom i družite u igraonicama ,restoranima i zabavama. Kako je Lav simbol leđa,srca koji predstavljaju slabije tačke onda i tu treba obratit pažnju i ne raditi neke intervencije.

1 / 4 Foto: Profimedia

OVAN: Dragi Ovnovi, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće odnose sa decom u ljubavi i ljubavnim odnosima . Pojedini Ovnovi mogu planirati zajednički život i prihvatiti partnera onakvog kaka jeste. Slobodni ovnovi imaju odličnu priliku za novu ljubav.

BIK: Dragi Bikovi, vama ovaj mlad Mesec pokreće definiciju vaših ciljeva, poslovnu stranu i javnost. Sada je bitno kako komunicirate jer od toga zavisi ishod. Moguća je dobra saradnja koja se u jesenjem periodu može pretvoriti u nešto više.

BLIZANCI: Dragi Blizanci, na vas ovaj mlad Mesec može ostaviti pozitivan utisak i potpisivanje nekih ugovora ili polaganje ispita sa pozitivnim ishodima. Pojedini Blizanci putuju i na putovanju upoznaju osobu koja kroz komunikaciju vam otvara neke vidike.

RAK: Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mesec ispoljava kroz poslovnu stranu i veću zaradu novca. Velika podrška vam dolazi od porodice pa čak i materijalna pa je bitno da definišete svoje ciljeve.

LAV: Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava pa se možete najviše baviti sobom u smislu ako ste pokrenuli neki posao ili ste u emotivnoj vezi. Moguće je da sada dobijete potvrdu da ste dobro postupili u ovom mesecu. Bitno je da budete realni i da se konektujete sa svojim željama.

DEVICA: Drage Device, kod vas je ovaj mlad Mesec aktivan kada se trebate suočiti sa svojim podsvesnim strahovima ili nekim problemima iz prošlosti. Bitno je da ostavite prošlost i ostanete u sadašnjem trenutku sa nekim novim vizijama.

VAGA: Drage Vage, vama ovaj mlad Mesec budi inspiraciju posebno kada je ljubav u pitanju i emocije. Imate podršku od svog partnera dok slobodne Vage mogu upoznati zanimljivu osobu. Pozitivna energija vas sada prosto isceljuje.

ŠKORPIJA: Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće neku komplikovanu situaciju kada su emocije u pitanju gde možete rešavati stvari dosta konfliktno sa besom i ljubomorom. Važno je da sve izbacite iz sebe i napravite balans u emotivnom odnosu.

STRELAC: Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj mlad Mesec pokreće sa dosta dobrom energijom. Otvaranje putovanja ili saradnje sa inostranstvom. Nove poslovne mogućnosti se prosto nude. Podršku imate sa svih strana pa se možete opustiti.

JARAC: Dragi Jarčevi, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće polje novca i podršku drugih ljudi i partnera. Pozitivni ishoti se isplate i ambicija koju ste uložili sada vidite napredak. Napokon možete odahnuti ako ste imali neke nerešene finansiske aspekte. Budite istrajni.

VODOLIJA: Drage Vodolije, vama ovaj mlad Mesec može malo teže pasti pa će vam trebati veća koncentracija da izgurate sva dešavanja. Nije vreme da donosite neke odluke kada su emotivni tokovi i ljubav u pitanju. Potražite pomoć od prijatelja.

RIBE: Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mesec najviše aktivan kada je zdravlje u pitanju i daje vam u tom aspektu transformaciju. Najbolje bi bilo da svojim isceljenjima dodate i alternativno lečenje. Ovaj Mesec može vam vratiti ljubav i na taj način dati snagu i volju.

(Espreos / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media