ZNATE LI KO JE NA SLICI?! Cela Srbija će poskočiti od ŠOKA DA JE ON (FOTO)
Nikola Vujović, Foto: Instagram Printscreen

RAZNEŽIĆETE SE

ZNATE LI KO JE NA SLICI?! Cela Srbija će poskočiti od ŠOKA DA JE ON (FOTO)

Nikada ne biste pogodili da je ovo on

Objavljeno: 14:45h

Jedan od simbola Australije postao je bitan faktor u karijeri Nikole Vujovića: još dok je bio student na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti, dobio je ulogu u predstavi "Cipele od kengurove kože", igranoj na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, da bi rolom u filmu "Kad porastem biću kengur" najavio plodan niz, oličen u 13 predstava u kojima trenutno nastupa.

Pardon, nije odgovarao ni "biću glumac"...

Rođen je u Valjevu 13. decembra 1978 godine, a jednom prilikom je objavio fotografiju koja je istopila srca javnosti. Pogledajte u nastavku:

U legendarnom filmskom hitu Radivoja Andrića iz 2004. godine, pod imenom "Kad porastem biću kengur", Nikola Vujović je na upečatljiv način odigrao lik Dujeta, strastvenog kladioničara koji u rukama ima tiket svog života. Iste godine, izdanak sada već čuvene valjevske škole glume, briljirao je i kao glavni junak filma "Potera za srećkom" u kojem je tumačio lik Srećka, mladića koji uvek igra istu loto kombinaciju i na kraju dobija premiju.

Nikola Vujović
foto: Stefan Jokić

Dve godine kasnije dao je u svom stilu pečat filmu "Sedam i po", glumeći mladića koji patetičnim pismima i video porukama pokušava da dobije novac od Maradone... Šest godina kasnije, Nikola, kao slobodni agent, iz noći u noć menja garderobe prestoničkih pozorišta, nastupajući u ravno 13 predstava. Reklo bi se, rođeni glumac. I jeste tako, samo što kao klinac, na pitanje starijih šta će biti kad poraste, nije odgovarao "biću Kengur"...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.