OD OVOGA SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Našao je devojku i nastao je PROBLEM - PAZITE U KAKVOM JE ODNOSU SA NJEGOVOM DECOM!
Muž i žena, Foto: Profimedia

ŠTA URADITI?

OD OVOGA SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Našao je devojku i nastao je PROBLEM - PAZITE U KAKVOM JE ODNOSU SA NJEGOVOM DECOM!

Ona je uglavnom nezainteresovana za njih i ne trudi se kada su svi zajedno.

Objavljeno:

Imam 40 godina i nedavno sam se razveo, a bivša žena i ja zajedno imamo dvoje dece. Prije nekoliko meseci sam se počeo viđati s 29-godišnjakinjom i bio sam stvarno srećan po prvi put u nekoliko godina. Zabavna je, uzbudljiva, seksi i stvarno brižna prema meni, ali veliki je problem što ne voli moju decu koja sa mnom provode većinu vikenda, napisao je anonimni muškarac za Mirror. Uglavnom je, kaže, nezainteresovana za njih i ne trudi se uopšte kad su svi zajedno, a povremeno zna da bude i oštra prema njima ili od njega traži da im kaže da se lijepo ponašaju. Kada god je pozove negde s njima, pita ga moraju li i deca da idu, a čini se da uopće ne shvata kako se ponaša.

- Moji prijatelji misle da je dobra za mene, ali njihove žene baš i ne. Takođe, porodica me upozorila da to nisu dobri znakovi ako s njom želim budućnost. Obožavam svoju deecu i ona su mi ispred svih, ali mi je stalo i do nje i ne znam šta da učinim - nastavio je.

Beba, Bebe, Deca
foto: Profimedia

- Slažem se s tvojim roditeljima, morate dugoročno razmišljati realno. Ne možete provesti život s nekim kome vaša deca nisu ni draga. Možda je vrieme da budete iskreni s njom prije nego što stvari postanu ozbiljne. Jasno dajte do znanja da su deca na prvom mestu i svaka žena s kojom se skrasite moraće da bude zadovoljna time. Možda nije imala iskustva s decom ili je možda malo nezrela, ali nekako smatram da bi se više trudila s njima da joj je stvarno stalo do vas - odgovorila mu je psihološkinja Coleen Nolan.

"Moguće je da je ovo samo jedna od onih zabavnih veza iz kojih ćete nešto naučiti i biti spremni za drugu, dublju, no uvek možete pokušati s njom da razgovarate i možda to da promenite, ako otvoreno kažete šta vam smeta".

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.