DEVOJČICA STALA NA WC ŠOLJU: Mama se rasplakala kada je saznala RAZLOG!
Potrebna je pažnja prilikom vaspitavanja dece, Foto: Printscreen/Youtube/TINY INDUSTRIAL

DOBILA JE ZADATAK VEŽBE SIMULACIJE

DEVOJČICA STALA NA WC ŠOLJU: Mama se rasplakala kada je saznala RAZLOG!

Devojčica je simulirala beg od oružanog napadača

Objavljeno:

Deca traže razne načine da bi se zabavila, pa ne biraju nekada u kom delu kuće to čine.

Možete ih pronaći čak i u kupatilu kako se penju na dasku od šolje, eksperimentišući pranje ruku, ukoliko ne mogu dohvatiti česmu i slično. Međutim, nekada njihova zrelost nadilazi njihovu igru i mnogi roditelji su zatečeni njihovim potezima.

Jedna mama po imenu Stejsi Vermen Filej, mislila je da se i njena ćerka, poput druge dece igra i zabavlja, nakon što ju je zatekla na wc šolji. Raspoložena mama je brže bolje napravila fotografiju i poslala svom suprugu da mu ulepša dan.

Devojčica ima 3 godine i Stejsi je mislila da je to još jedna u moru igara dece, kojom žele da privuku pažnju u tim godinama, ali...

Kupatilo, WC šolja
foto: Reddit / android_panda

- Kada mi je ona rekla šta zapravo radi, slomila sam se. Vežbala je za svoju malu školu vežbu za vanrednu situaciju u slučaju da ostane zarobljena u WC - rekla je iznenađena majka.

Devojčica je simulirala beg od oružanog napadača i kako bi se snašla ako bi bila u opasnosti u WC, čemu su izložena mnoga deca u SAD.

Stejsi je u objavi koju je podelila na Fejsbuku rekla da je nakon objašnjenja situacije koja joj je isprva delovala smešno, sva nevinost njenog trogodišnjeg deteta nestala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.