POKAZALA GOLE GRUDI ČITAVOJ JUGOSLAVIJI: Splićanka PONOVO U ISTOJ RADNJI, bez skrivanja (FOTO)
Ana Saso u dobroj formi u 59.godini, Foto: Instagram

AU

POKAZALA GOLE GRUDI ČITAVOJ JUGOSLAVIJI: Splićanka PONOVO U ISTOJ RADNJI, bez skrivanja (FOTO)

Njeni fanovi su oduševljeni njenim izvajanim telom

Objavljeno:

Ana Saso važila je za jednu od najharizmatičnijih misica, a svi je pamte po klutnoj reklami! Naime, u njoj ova lepotica izranja iz vode, a kroz mokru majcu su joj se nazirale bujne grudi. Nema ko nije zapamtio tu izazovnu scenu.

Iako je od osvajanje titule prošlo četrdeset godina, ova manekenka izgleda bolje nego ikada! Lepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije. Najviše pažnje privuku one na kojima pozira u kupaćim kostimima, jer te slike pokazuju koliko je ova dama i dalje zgodna u 59. godini!

Takvo izvajano telo ima zahvaljujući redovnom vežbanju, ali je pobornik izuzetno zdravog života!

- S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom - istakla je Ana pre nekoliko godina za "Gloriju".

1 / 2 Foto: Instagram

Sa druge strane, njen ljubavni život bio je isprepletan brojnim burnim događajima! Dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila.

Ana je prvo bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Međutim, nisu uspeli da sačuvaju svoje ljubav, a Nenad je poginuo 2014. godine u saobraćajnoj nesreći.

Drugi brak je imala sa "izvikanim šarmerom" Igorom Franceskijem. Neprestano su kružile glasilne da je besramno vara na svakom ćošku sa mladim devojkama.

Posle dva ljubavna brodoloma, misica je pronašla svoju mirnu luku pored lekara Hrvoja Tomaševića. Kako pišu hrvatski mediji, uživaju u skladnoj već više od decenije.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.