ESPRESO PAPARACO! MAJA I PECA UHVAĆENI U AKCIJI: Aleksandra će POLUDETI, ne mogu da se suzdrže! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, BETA DRAGAN GOJIĆ, PRINTSCREEN/PINK

ekskluzivno

ESPRESO PAPARACO! MAJA I PECA UHVAĆENI U AKCIJI: Aleksandra će POLUDETI, ne mogu da se suzdrže! (VIDEO)

Čini nam se da uopšte nisu zabrinuti zbog afere koja je potresla zemlju, budući da izgledaju baš srećno.

Objavljeno: 17:10h

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović, inače donedavno dečko i otac sina Aleksandre Subotić, pre par dana ozvaniči su svoju vezu i tada šokirala sve, obzirom da je Maja bila dobra Aleksandrina prijateljica, bar su tada one tako prikazivale.

Maja i Peca su uhvaćeni u jednom kafiću u Budvi kako se uživaju u ljubavi. Naime, oni su se ljubili, češkali, smejali, a Espreso paparaco je fotografisao sve to. Čini nam se da uopšte nisu zabrinuti zbog afere koja je potresla zemlju, budući da izgledaju baš srećno.

1 / 3 Foto: Espreso

Podsećanja radi, Maja Marinković je juče bila u Beogradu, gde je prisustvovala rođendanu prijateljice, odnosno starlete Tijane Ajfon, a već danas joj nije bilo teško da se sa svojom jačom polovinom zaputi u Crnu Goru i da uživaju u svojoj ljubavi.

Ona je tom prilikom prvi put sinoć progovorila za njenu aferu sa Pecom i otkrila da on već duže vreme nije bio zajedno sa Aleksandrom Subotić:

- Kako može muž od dečko? Ja se ne sećam da sam bila na njihovoj svadbi. Ne znam kako se to postaje muž od dečka... Oni jesu bili zajedno, ali je to bivša veza, tako će i ostati. Kako ja mogu da pokvarim nešto ako je to bilo kako treba? Ne mislim da je to u redu što sam uradila Aleksandri, zbog moje bliskosti sa njom. Čovek nikad ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Rodile su se emocije vremenom - kazala je Maja.

Ekskluzivni snimak novog ljubavnog para možete pogledati u prilogu ispod:

Bonus video:

01:22

Maja Marinković najveselija na rođendanu Tijane Ajfon

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.